Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

bilinir markadan şaşmayacaksan yıllardır sektörde olup kalitesiyle bilinen ne güzel ekipmanları razer almışım yani bir ay daha para biriktirip onu da kaliteli almak varken işte hep bu reklamlar tanıtımlar yüzünden birde arkdaşlarda çevrede izlediğin yayıncıda görünce benzer ürünü beyin istiyor...
  2. ynsemreuzun

ikimizde yaşadık hocam arkadaşta bende
  3. ynsemreuzun

sorma dostum 1500e cloud2 bulmuştum tertemiz dedim bende kablosuz kullanayım öyle olsun istedim tamamen açgözlülüğüme kurban gittim
  4. ynsemreuzun

dostum aynı kulaklıktan bahsediyorsan kutunun içini iyi yapmışlar kulaklığına bir şey olmaz kargoda da sanada oldu mu bana ürün başka kargoyla geldi ben başka kargoyla iadeye gönderdim
  5. ynsemreuzun

Yardım Ekran kartı + İşlemci önerimi oyunlarda güzel fps almak istiyorum

intel arc b580 alırsan güzel bir sinerji olabilir güçlü bir kart ve bugün incehesap gaminggecesinde 10k küsür gibi bir fiyata satıldı 4060 geçiyor kart çoğu oyunda vramde 12gb tertemiz
  6. ynsemreuzun

Dark X123 Duo Sığar Mı?

dostum bu işlemci için molex işlemci soğutucusuna gerek yok x123duo işini görür duo olmayanda görür bende düz var 5600 var max 70 gördüm sizinde o civarda seyir eder kasanın fanları için kontrolcü lazım kasayla birlikte gelen bence o da şart değil yapıştırın gitsin anakartta sıfırsa içinden iki...
  7. ynsemreuzun

Dark X123 Duo Sığar Mı?

dostum hangi işlemciyi kullanıyorsun anakartın ne büyük ihtimalle sığar yeni tip kasalardansa
  8. ynsemreuzun

işte hocam gerçekten öyle yanlış mantıkla düşünmüşüm kendi mağazasından alırsam daha kolay iade ederim dedim ama malesef bazı şeyler tecrübeyle öğrenilir...
  9. ynsemreuzun

geçmiş olsun gerçekten üzücü 1 tane mi müşterilerini kullanıcılarını düşünen firma olmaz bu ülkede gerçekten herkes çıkarcı olmuş
  10. ynsemreuzun

te teşekkürler hocam yani 1.5k için uğraşmaya değmez diyeceğim ama ben dersem ahmet derse mehmet derse bu iş olmaz bu adamlar devam eder
  11. ynsemreuzun

anladım hocam teşekkürler iade etmeyi deneyeceğim olumlu ya da olumsuz farketmez kesinlikle 1 kişiye bile önermeyeceğim ve almak isteyen biri olursa isteğini olumsuza çekeceğim bir marka oldu bile şimdiden
  12. ynsemreuzun

hocam ayıplı malda iade olur yazıyor da yanlış anlamadıysam ama mal ayıp değil ben beğenmedim hani o yüzden sayılıyor mu ben iki üç sene evvel başka bir kulaklığı iade edebilmiştim ama bu sefer saçma bir şekilde böyle bir şey söylediler 1737741330 klasik şaşırmadım yalan söylemelerine
  13. ynsemreuzun

yani destekten ulaşan arkadaş öyle yazdı
  14. ynsemreuzun

kullanıyor musunuz elden mı çıkardınız 1737740908 anladım hocam sağ olun
  15. ynsemreuzun

hocam sizde aynu durumu yaşamıştınız galiba nasıl bir çözüm buldunuz sonunda
  16. ynsemreuzun

böyle bir şey yaşanacağını bilseydim kesinlikle okurdum o da benim hatam oldu o forma nereden ulaşabilirim hocam
  17. ynsemreuzun

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce havit fuxi h7 markalı kulaklığı e ticaret sitelerinde değil direkt havit store kendi mağazaları üzerinden satın aldım(sırf daha kolay iade edebilirim diye) düşündüm kulaklık 2 gün sonra elime ulaştı yaklaşık 1 2 saat kadar kullandım ve ses kalitesi vs olsun...
  18. ynsemreuzun

Ryzen 5600x li sistem boşta kasıyor

görev yöneticisinden bu problemi yaşadaığınızda windows gezginini yeniden başlatın hocam belki düzelir eskiden bendede oluyordu o da olmazsa tarayıcı değiştirin operagx ve ya normal opera iyidir
  19. ynsemreuzun

İkinci el bu sistem ne kadara alınmalı?

ryzen 2600 rx590 16ram 500m2ssd rgbkasa 550w pc yi iki hafta önce 8 buçuğa aldık hocam bir arkadaşıma eğer sizin söylediğiniz pc fiyatları buna yakınsa tercih etmeyiniz
  20. ynsemreuzun

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

ney hocam anlamayadım tam başvuracam dediniz ve başvurmayıp mı aldınız parayı
Top Bottom