Neler Yeni

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ozan
14 gün içinde şartsız iade hakkın var geri gönderirlerse THH'ye git lehine karar çıkar. Ancak kararı uygulamazlar ise de haciz işlemi başlat düzeltsinler.
yok öyle olmuyor o. kulaklıklar gerçekten hijyen diye iade edilmiyor. ben ince hesapta iade edememiştim. iade için uğraşmak isteniliyorsa THH'ye gidilmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun
Herhangi bir ürünün satın alma aşamasına ilerleyin orada bulabilirsiniz. 6502 sayılı kanun, direkt bunu okumanızı da öneririm. Her zaman lazım olur.
Bu arada gurkanpiro çok haklı bu konuda. Trendyol gibi sitelerden bir ürünü iade etmeniz her zaman orijinal marka sitesinden iade etmekten daha kolay oluyor. Özellikle marka çok büyük değilse ve ciddi bi ucuzluk yoksa kendi sitesinden almasanız daha iyi.
hocam ayıplı malda iade olur yazıyor da yanlış anlamadıysam ama mal ayıp değil ben beğenmedim hani o yüzden sayılıyor mu ben iki üç sene evvel başka bir kulaklığı iade edebilmiştim ama bu sefer saçma bir şekilde böyle bir şey söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

birkaç farklı siteden aldığım kulaklıklardada aynı durumu yaşadım ve müşteri temsilcileri bazıları yalan söylüyor iade almamk için
klasik şaşırmadım yalan söylemelerine

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Alameşe
hocam ayıplı malda iade olur yazıyor da yanlış anlamadıysam ama mal ayıp değil ben beğenmedim hani o yüzden sayılıyor mu ben iki üç sene evvel başka bir kulaklığı iade edebilmiştim ama bu sefer saçma bir şekilde böyle bir şey söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

klasik şaşırmadım yalan söylemelerine
2 3 sene önce de vardı aslında aynı hijyen muhabbeti. 5 6 yıl olmuştur geleli. Eğer ilk iade etmek istediğinizde sebebini sordularsa ve beğenmedim dediyseniz biraz yokuş yaparlar ama "ürün belirtilen özellikleri karşılamıyor" gibi karşı bir savunma sunabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Ürün iade koşullarını okuyun. İade hakkı tanıyan sitelerde özel maddeler olur ve kulaklık bunlardan birisidir. Deneyip kullanıp iade edemezsin. Mağazalarda bile kulaklık standları artık kapalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun
2 3 sene önce de vardı aslında aynı hijyen muhabbeti. 5 6 yıl olmuştur geleli. Eğer ilk iade etmek istediğinizde sebebini sordularsa ve beğenmedim dediyseniz biraz yokuş yaparlar ama "ürün belirtilen özellikleri karşılamıyor" gibi karşı bir savunma sunabilirsiniz.
anladım hocam teşekkürler iade etmeyi deneyeceğim olumlu ya da olumsuz farketmez kesinlikle 1 kişiye bile önermeyeceğim ve almak isteyen biri olursa isteğini olumsuza çekeceğim bir marka oldu bile şimdiden

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
THH'ya başvur sonuçta 14 gün iade hakkınız var iade edebilmelisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Her türlü ürüne aynı bahaneyi sunuyorlar. Yok hijyen cart curt. Hadi kulakici kulaklık olsa bir nebze anlaşılabilir. Ama kulakustunde böyle yapmaları dümdüz kanuna aykırı.
Keyfine göre 14 gün içinde hiç bir şey demeden iade edebilirsin. Öncelikle iade edemezsiniz falan dedikleri mesajların SSlerini al. Thh'ye başvur. Senin lehine sonuçlacagini düşünüyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce havit fuxi h7 markalı kulaklığı e ticaret sitelerinde değil direkt havit store kendi mağazaları üzerinden satın aldım(sırf daha kolay iade edebilirim diye) düşündüm kulaklık 2 gün sonra elime ulaştı yaklaşık 1 2 saat kadar kullandım ve ses kalitesi vs olsun tatmin etmedi hiçbir kutuda kağıdı kartonu çıkan kablosu stickeri her şeyi tam bir şekilde iade talep edip sabahında kargoladım bugün destek bölümünden sorduğumda şöyle bir mesaj geldi mesaj:
merhaba kulaklık hijyen ürünü sayıldığı için teknik ekibimizin iade formu oluşturuyor. üretimle ilgili bir sorun yoksa yada çözülebilecek bir şeyse sorunu giderip siz müşterimize tekrar gönderiyoruz. kusurlu/ayıplı ürünlerde geçerlidir. hijyen kategorisine girdiği için ürün kişiye aittir o yüzde servisimizin incelemesi gerekiyor iade kararı için.
bu kulaklığı iade edebilmem için ne yapmam gerekiyor kanunları ya da konuyu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Kulaklar iade olmaz. Kanunda da yazar.

chade

80+ Bronze
ben nasıl iade ettim hocam :D kulaküstü ürünler hijyen ürünü değildir çoğuyerde
sen hangi kulaklığı nereye, nasıl ve ne şekilde iade ettin? üründe sıkıntı varsa iade edersin. keyfi olarak yok ben bunun rengini beğenmedim yok ben bunun tipini beğenmedim dersen satıcı sen bunu açıp kullanmışsın kardeşim ben ne yapacağım kullanılmış ürünü diyip almaz. ha kullanılmış ürünü müşteri memnuniyeti adı altında iade aldıysa gidip çöpe atmamıştır. geri kutulayıp sıfır ürün alıyorum sanıp sipariş veren birine kakalamıştır.

Top Bottom