Neler Yeni

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
hocam benim kulakligimda seslerde robotlasma ve kesilme falan yasiyordum. ayrica kulagimi acitiyordu kafama kucuk geliyordu falan diye belirttim iade icin cyn bilisim'e gonderdim yurtici kargo ile. umarim iade olur. Simdi ben bu urunu kullanirken robotlasma yasadim bu adamlar yasamayip bana geri gonderirlerse ne yapmaliyim?

birde urunun direkt kendi kutusu ile geldi yine ayni sekilde gonderirken yurtici kargo bana bir sey imzalatti kargo korunumu yetersiz vs vs. diye imzaladim bir problem yasarsa kargoda kirilirsa falan suclu ben mi oluyorum? ben oluyor isem bana boyle gonderildi ben ne yapabilirim ekstra paket mi alacagim??
Alali 14 günü geçti mi?
Geçtiyse almazlar iade değişim yaparlar.
Evet suçlu sen oluyorsun.
Biz sorumluluk kabul etmiyoruz demek o kağıt.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Muhammed efe
hocam benim kulakligimda seslerde robotlasma ve kesilme falan yasiyordum. ayrica kulagimi acitiyordu kafama kucuk geliyordu falan diye belirttim iade icin cyn bilisim'e gonderdim yurtici kargo ile. umarim iade olur. Simdi ben bu urunu kullanirken robotlasma yasadim bu adamlar yasamayip bana geri gonderirlerse ne yapmaliyim?

birde urunun direkt kendi kutusu ile geldi yine ayni sekilde gonderirken yurtici kargo bana bir sey imzalatti kargo korunumu yetersiz vs vs. diye imzaladim bir problem yasarsa kargoda kirilirsa falan suclu ben mi oluyorum? ben oluyor isem bana boyle gonderildi ben ne yapabilirim ekstra paket mi alacagim??
Ekstra paket yap. Kargolar elektronik ürünlerde sorumluluk reddi beyani yapıyor tüm sorumluluk sizde. İyice patpata sarmanı öneririm.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
Alali 14 günü geçti mi?
Geçtiyse almazlar iade değişim yaparlar.
Evet suçlu sen oluyorsun.
Biz sorumluluk kabul etmiyoruz demek o kağıt.
hocam 14gunu gecmedi pazartesi geldi bugun kargoya verdim iade icin.

Birde benim yasadigim sorunu bunlar yasamazsa ne olacak geri mi gonderecekler?

umarim kirilmaz hocam bana nasil gonderdilerse oyle geri gonderiyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra paket yap. Kargolar elektronik ürünlerde sorumluluk reddi beyani yapıyor tüm sorumluluk sizde. İyice patpata sarmanı öneririm.
coktan verdim hocam maalesef

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Muhammed efe

İnş bir şey olmaz bundan sonrası dua :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kanka baktın iadesi yapılmıyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur. Sorununu çözeceklerdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun

dostum aynı kulaklıktan bahsediyorsan kutunun içini iyi yapmışlar kulaklığına bir şey olmaz kargoda da sanada oldu mu bana ürün başka kargoyla geldi ben başka kargoyla iadeye gönderdim

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
dostum aynı kulaklıktan bahsediyorsan kutunun içini iyi yapmışlar kulaklığına bir şey olmaz kargoda da sanada oldu mu bana ürün başka kargoyla geldi ben başka kargoyla iadeye gönderdim
evet hocam fuxi h7 siyah

Kanka baktın iadesi yapılmıyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur. Sorununu çözeceklerdir.
bana mi dediniz konu sahibine mi?
İnş bir şey olmaz bundan sonrası dua :D
insallah hocam kazasiz belasiz iade ederler. tovbe ettim soyle her onume gelen kablosuz urunu almiyacam artik :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun
evet hocam fuxi h7 siyah

insallah hocam kazasiz belasiz iade ederler. tovbe ettim soyle her onume gelen kablosuz urunu almiyacam artik :D
sorma dostum 1500e cloud2 bulmuştum tertemiz dedim bende kablosuz kullanayım öyle olsun istedim tamamen açgözlülüğüme kurban gittim

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yunus Emre Uzun
evet hocam fuxi h7 siyah

bilinir markadan şaşmayacaksan yıllardır sektörde olup kalitesiyle bilinen ne güzel ekipmanları razer almışım yani bir ay daha para biriktirip onu da kaliteli almak varken işte hep bu reklamlar tanıtımlar yüzünden birde arkdaşlarda çevrede izlediğin yayıncıda görünce benzer ürünü beyin istiyor :/

Konunun hepsini okumaya üşendim desem yeridir. Çözebildiniz mi bari?
ben iade kargosunu gönderdim hocam cevap bekliyorum ama büyük ihtimalle kabul etmeyecekler hijyenden dolayı iade alamıyoruz yalnız kulaklık bozuksa iade kabul ediyoruz dediler destek ekibinden mi robottan mı öyle bir mesaj aldım

Top Bottom