Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Arkadaşlar nasıl yapacağımızı hangi sayfada anlatıyorlar tam olarak? Bulamadım da yardımcı olur musunuz
  2. AGUMBA

Yardım Astra J Gaz Verince Üfleme Sesi ve Çekiş Düşüklüğü

Bizim sıkıntıda tam olarak buralardandı Bence sıkıntısız çözülür
  3. AGUMBA

Yardım Astra J Gaz Verince Üfleme Sesi ve Çekiş Düşüklüğü

Bizim arabada da patlatma sesi oluyordu tam egzoz başlangıcının motora bağlandığı yerdeki civatalarda gevşeme olmuştu o yüzden orada hafif bir açıklık vardı ondan dolayı yapıyordu ama üfleme sesi gibi bir sıkıntı yoktu sadece gaza asılıp bıraktığında patlatma sesi oluyordu. Maliyetli bir durum...
  4. AGUMBA

Ekran Kartı Soğutma Bloğu Üstündeki Çizikler

Bana parmak izi gibi geldi ama belki terliyken dokunduysan falan ondan olabilir arkadaşın dediği gibi pürüzlü bir yapısı yoksa sıkıntı yoktur bence pürüzlü yapısı olsa da sıkıntı yoktur en fazla çiziktir çok kafaya takma bence
  5. AGUMBA

Sistemimi satmak istiyorum fiyati ne eder arkadaslar

Senin vaktinin olup olmaması bizim umrumuzda değil... Böyle sistemler özenle toplanıp vakit bulamamaktan satıldığında biz çok üzülüyoruz... Üzme bizi adamım
  6. AGUMBA

Psikolojik olarak asla tatmin olamıyorum.

Hayatında daha ciddi durumlar olduğunda şu an ki durumun aklının ucuna bile gelmeyecek... O yüzden çok kafaya takma sen zevk almaya bak. Bi oyun için kendini bukadar kasmaya değmez
  7. AGUMBA

40-65 bin bütçeyle monitör +kasa

Sen konuyu arada bir yükselt ki insanlar görsün. Müsait olanlardan bazıları illaki yazar sana. Bütçen gayet güzel bence kaliteli bir sistem dizebilirsin
  8. AGUMBA

40-65 bin bütçeyle monitör +kasa

B550 değilde b650 yazacaktınız sanırım. B550 ile 7600x i nasıl kullanıcak arkadaş 1737446478 Tabikide gerek var arkadaş yanlış yazmış bence. Ayrıca b550 anakart ile o işlemci çalışmaz biri ddr4 biri ddr5. B650 anakart olması lazım. Ram de en az 16x2 olması lazım. Ddr5 tarafında 8x2 çok tercih...
  9. AGUMBA

Çözüldü✓ BTK'dan gelen cihaz kayıt dışıdır mesajı

Btk yı arayıp durumdan bahsedin. Muhtemelen sim kartınız ile telefonu eşleyecekler buna benzer bir durumda bana öyle olmuştu
  10. AGUMBA

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Peki biz Romanyalı mıyız 😂
  11. AGUMBA

Kardeşim GSM sektöründe hiçbir markaya güven olmaz bu adamlar paralarının büyük bir kısmına bizim bilgilerimizi başka şirketlere satarak elde ediyor fatura falan bunlar hikaye ne kadar çok kullanıcın olursa o kadar çok bilgi satabilirsin. Örnek olarak WhatsApp'ı gösterebiliriz tamamen ücretsiz...
  12. AGUMBA

Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok
  13. AGUMBA

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

O şekilde değil ama bataryalı olan bir aparatı var o alınabiliyor 1.500 lira civarında O yüzden gerek yok dedim 4 pil artı şarj aleti daha ucuza geliyor
  14. AGUMBA

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

Aslında komik bir durum değil bataryayı kolun içine koyup şarj edilebilir yaparlarsa olası bir batarya arızasında komple kolu garantiye yollamanız veya açmanız gerekir ama pilli yaparsanız alınacak 4 şarjlı pil ve bir şarj aleti ile çok uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Aslında bakınca çok...
  15. AGUMBA

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Tüh kötü olmuş
  16. AGUMBA

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

Olay kartın bozuk olması veya olmaması değil ki adamlar kafasına göre sallama iş yapıyor. Yapılan hatayı düzeltmek yerine git thh ye başvur diyor. Anlatmak istediğimi anladın umarım. O yüzden bunlara nekadar alttan konuşursan okadar üstten konuşurlar sana. 5600 ün de stok fan ile o derece olması...
  17. AGUMBA

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

Bence sen tekrar ara ama bu sefer kibar konuşma. Elimde jelatini sökmediğinize dair kanıt var, fotoğraf var, test sonuçları var. Bu sizin hatanız ve sizin hatanızın cezasını ben servis süresi bekleyerek çekmek istemiyorum işlemciyi geri alın bana sıfır işlemci gönderin servise de isterseniz siz...
  18. AGUMBA

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Prof oyuncu falan değilsen full HD monitörlere bu parayı vermek bence mantıklı değil. Okadar bütçe varsa 4k yada 2k yüksek Hz li bir monitör tercih edebilirsin bence. Ben bunlardan birini alacak olsam ben de çok kararsız kalırdım Allah kolaylık versin 😂
  19. AGUMBA

Matematik yazılısından 39 aldım takdir alabiliyor muyum?

Hemen git babanla iddiaya gir
  20. AGUMBA

Bel kası güçlendirme?

Sen her şeyden önce bir doktora git de ondan sonra ters bir harekette kitlenip kaldığında buraya gelip belim kitlendi nasıl açabilirim diye konu açma 😂 şaka bir yana ben kendimi bildim bileli belim ağrıyor ama hareket ettiğim zaman değil hareket etmediğim sabit durduğum zamanlarda daha çok...
Top Bottom