Baya kötü bakılmışa benziyor orayı bi ıslak mendille silmeyi deneyin birde karta hava falan tutun çok basınçlı olmayacak şekilde tozları da temizlenirEkran kartındaki bu çizikler neden çıkmış olabilir kablo teması vs. yok ekran kartı üzerinde alalı 2 yıl oldu(0 aldım) aldığımda yoktu şimdi fark ettim ve ekran kartına zarar verir mi?
Toz değil ki silmeyi denedim ve ekran kartını hiçbir zaman da yormadım oyun oynarken de en fazla 65 dereceyi gördüm bu zamana kadarBaya kötü bakılmışa benziyor orayı bi ıslak mendille silmeyi deneyin birde karta hava falan tutun çok basınçlı olmayacak şekilde tozları da temizlenir
Silmeye çalıştığında sanki pürüzlü bi yeri silmeye çalışıyormuş gibi mi hissetiriyorToz değil ki silmeyi denedim ve ekran kartını hiçbir zaman da yormadım oyun oynarken de en fazla 65 dereceyi gördüm bu zamana kadar
HayırSilmeye çalıştığında sanki pürüzlü bi yeri silmeye çalışıyormuş gibi mi hissetiriyor
Tırnağınla kazımayı deneHayır
Denemiştim çıkmamıştıTırnağınla kazımayı dene
Hala aynı bu arada çıkmıyorDenemiştim çıkmamıştı
Aklıma başka bişi gelmediDenemiştim çıkmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala aynı bu arada çıkmıyor
Bana parmak izi gibi geldi ama belki terliyken dokunduysan falan ondan olabilir arkadaşın dediği gibi pürüzlü bir yapısı yoksa sıkıntı yoktur bence pürüzlü yapısı olsa da sıkıntı yoktur en fazla çiziktir çok kafaya takma benceDenemiştim çıkmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala aynı bu arada çıkmıyor