Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Online oyun önerisi

Son zamanlarda Hell Let Loose falan popüler oldu. Ücretsiz muadil arıyorsan Heroes & Generals olabilir. Edit: Sanırım H&G Steam'den kaldırılmış.
  2. Mustafa Zahid

Online oyun önerisi

Insurgency: Sandstorm, Ready or Not
  3. Mustafa Zahid

Spora Yeni Başlayacagım Tavsiyeleriniz Alayım

Yeni başlayan birisi için ilk 2 ay falan fullbody antrenman ve yeterli proteinli ortalama bir beslenme gayet yeterli. Beslenmende sorun yoksa takviyeye bulaşma. İleride belki istersen kreatin kullanabilirsin. Haricinde başka şeylere pek de gerek yok...
  4. Mustafa Zahid

Dosya ekle butonu yok

Yanlış hatırlamıyorsam belli bir mesaj veya kayıtlı gün sayısını geçmen lazım.
  5. Mustafa Zahid

Siyahtan başka bir şey giyememek.

Güzel renklerle bir sürü farklı farklı kombin yaparsan o zaman siyahtan başka şeyler de giymeye başlarsın. Basit başlamak istiyorsan en sade direkt krem, mavi ve beyaz gibi renkler var.
  6. Mustafa Zahid

20lik diş 2.kez çıkarmı?

Hayır 20'lik dişinden aynı yerde bir tane daha çıkmaz.
  7. Mustafa Zahid

İşlemci satıcam yardım

Şu anda son kullanıcı sen değil misin zaten. Nasıl sordun ki?
  8. Mustafa Zahid

İşlemci satıcam yardım

Toplama şekilde sistem kurduysan ayrı olarak faturasını talep etsen verirler. Haricinde, hazır sistem aldığında ek olarak fatura çıkartabilir misin bilmiyorum. İstersen aldığın yerin desteği ile iletişime geçip sor.
  9. Mustafa Zahid

20lik diş 2.kez çıkarmı?

2. kez çıkar mı derken?
  10. Mustafa Zahid

Diş Teli Yay Takıldı

O sadece yer açmak için.
  11. Mustafa Zahid

Belediye spor salonlarına giden var mı?

Fiyat ve günler değişiklik gösterebilir. Bazı yerler biraz daha pahalı olup normal salon gibi işliyor ancak bazıları da çok daha uygun fiyatlı ancak 3 veya 4 gün ve 2 saat izin verebiliyor. Yine de soracaksan olursan genel salonların fiyatlarına göre kıyaslarsak gayet iyiler.
  12. Mustafa Zahid

Diş Teli Yay Takıldı

Yatay taktıysa o etrafındaki dişleri biraz ittirip bir süre sonra köpek dişini olması gereken yere oturmak için yapıyor.
  13. Mustafa Zahid

Technopat kapandı mı?

Forum geneli için bir şey diyemem ama benim gözümde başka bi forumda başka bi forumun halini konuşmak saçma.
  14. Mustafa Zahid

Bulut tavan yapılır mı

Sürekli acik kalacaksa ona göre bir LED alirsan yanma riskini önleyebilirsin. Böceklenme hakkinda inan hicbir bilgim yok. Ek olarak bence bu tarz aydinlatmalar odayi güzelleştirmek yerine çirkinleştiriyor. Büyük bi hevesle yapip birkac ay sonra niye yaptim dedirtcekmis gibi hissettiriyor.
  15. Mustafa Zahid

34.425 robux kaç tl?

Sadece merak ettim neden 185'i toplam bundle sayisina çarpmak yerine tek tek topladın?
  16. Mustafa Zahid

Orta Okulda Tutanak Yenir mi?

Ilkokulda bizzat kendim yemiştim. Ortaokulda da yenebilir illa. Senin yasadigin olay hafif bir sey o yüzden sorun olmaz.
  17. Mustafa Zahid

Technopat kapandı mı?

Windows 11 indir gibi basit bi arama yaparak bulabilirsin. Cümle gergin gözükmüş olabilir sadece bu foruma gelip Technopat'i sorduğun için biraz gerildim. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  18. Mustafa Zahid

Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

Madde 17'yi boş ver. Direkt 21 ve 22'nin ihlali söz konusu.
  19. Mustafa Zahid

Instagram için reels oluşturma programı

En basiti CapCut direkt. Bildiğin Instagram keşfette gezinir gibi şablon bulabiliyorsun. Eğer ücretini verirsen şablon kullandığında "CapCut" diye filigran da çıkmaz.
  20. Mustafa Zahid

Antrenman programı önerisi olan var mı?

Ben pek anlayamadım. Sıradan vücut geliştirme programı mi istiyorsun yoksa calisthenics programı mi? Ek olarak yeni başlamana rağmen şu an yaptığın program çok yetersiz.
Top Bottom