Bu sene YKS oldugu için saat 00.00-01.00 arası gitmeyi düşünüyorum dengeli beslenme derken tam olarak nasıl ?herhangi bir protein tozu creatin vs takviyeye gerek yok, 2 hafta hafif ağırlık full body ile vücudunu alıştır, beslenmen dengeli olsun, ilk iki haftadan sonra salona gidiş yoğunluğuna göre gittiğin her gün 2 bölge çalış ve her antremanında kardiyo yap, ( bacak gününü atlama),çalışçağın bölgeler birbirini de etkilemeli, düzenli bu şekilde ilerlersen 6-8 aya gayet iyi bir vücudun olur, senin yaşında yazdığım şekilde spor yapıyordum gayet de etkisini gördüm, toz moz gereksiz, ayrıca uyku düzeninin de iyi olmasıda bir artı olur
Kardeşim çok kafaya takma git orada enerjini at kafanı dağıt yeter sonuçta profesyonel vücut geliştirmeci olmayacaksın. Orada bir tane de arkadaş bul kendine çünkü tek başına takılırsan muhtemelen ikinci ayın sonunda bırakırsınSpora yeni başlıyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum güncel fiziksel bilgilerim boy:1.86 kg:94
günlü kaç saat ne yapmam gerek ve protein tozuna felan gerek var mı ?
17 yaşındayım
burger king yok, tavuk pilav yicen, tatlıyı abartmıcan, protein ağırlıklı, düşük karbonhidratlı besinler alman lazım, gidiceğin salonda bir hoca varsa beslenme programı isteyebilirsin, gece spora gideceğin için daha farklı bir beslenme programı yazılabilir sana standart dışıBu sene YKS oldugu için saat 00.00-01.00 arası gitmeyi düşünüyorum dengeli beslenme derken tam olarak nasıl ?