Neler Yeni

Spora Yeni Başlayacagım Tavsiyeleriniz Alayım

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
Spora yeni başlıyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum güncel fiziksel bilgilerim boy:1.86 kg:94
günlü kaç saat ne yapmam gerek ve protein tozuna felan gerek var mı ?
17 yaşındayım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Yeni başlayan birisi için ilk 2 ay falan fullbody antrenman ve yeterli proteinli ortalama bir beslenme gayet yeterli. Beslenmende sorun yoksa takviyeye bulaşma. İleride belki istersen kreatin kullanabilirsin. Haricinde başka şeylere pek de gerek yok.

Kafanda başka sorular varsa sor yanıtlayayım. Neyi bilip bilmediğini bilmediğim için direkt her şeyi anlatmam mantıklı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yağız
herhangi bir protein tozu creatin vs takviyeye gerek yok, 2 hafta hafif ağırlık full body ile vücudunu alıştır, beslenmen dengeli olsun, ilk iki haftadan sonra salona gidiş yoğunluğuna göre gittiğin her gün 2 bölge çalış ve her antremanında kardiyo yap, ( bacak gününü atlama),çalışçağın bölgeler birbirini de etkilemeli, düzenli bu şekilde ilerlersen 6-8 aya gayet iyi bir vücudun olur, senin yaşında yazdığım şekilde spor yapıyordum gayet de etkisini gördüm, toz moz gereksiz, ayrıca uyku düzeninin de iyi olmasıda bir artı olur

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir protein tozu creatin vs takviyeye gerek yok, 2 hafta hafif ağırlık full body ile vücudunu alıştır, beslenmen dengeli olsun, ilk iki haftadan sonra salona gidiş yoğunluğuna göre gittiğin her gün 2 bölge çalış ve her antremanında kardiyo yap, ( bacak gününü atlama),çalışçağın bölgeler birbirini de etkilemeli, düzenli bu şekilde ilerlersen 6-8 aya gayet iyi bir vücudun olur, senin yaşında yazdığım şekilde spor yapıyordum gayet de etkisini gördüm, toz moz gereksiz, ayrıca uyku düzeninin de iyi olmasıda bir artı olur
Bu sene YKS oldugu için saat 00.00-01.00 arası gitmeyi düşünüyorum dengeli beslenme derken tam olarak nasıl ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
874
İsim
Sercan GÖKALP
Spora yeni başlıyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum güncel fiziksel bilgilerim boy:1.86 kg:94
günlü kaç saat ne yapmam gerek ve protein tozuna felan gerek var mı ?
17 yaşındayım
Kardeşim çok kafaya takma git orada enerjini at kafanı dağıt yeter sonuçta profesyonel vücut geliştirmeci olmayacaksın. Orada bir tane de arkadaş bul kendine çünkü tek başına takılırsan muhtemelen ikinci ayın sonunda bırakırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yağız
Bu sene YKS oldugu için saat 00.00-01.00 arası gitmeyi düşünüyorum dengeli beslenme derken tam olarak nasıl ?
burger king yok, tavuk pilav yicen, tatlıyı abartmıcan, protein ağırlıklı, düşük karbonhidratlı besinler alman lazım, gidiceğin salonda bir hoca varsa beslenme programı isteyebilirsin, gece spora gideceğin için daha farklı bir beslenme programı yazılabilir sana standart dışı

Top Bottom