Duvara küçük bı şekilde yapsan risk olmaz diye düşünüyorum, küçük olursa sorunuda az olurSöyle bişey yapmayı planlıyorum ama kimisi yangın riski var diyor kimisi böceklenir diyor tavana değil ama duvara küçük şekilde yapmayı planlıyorum bilgisayarın olduğu tarafa sizce yapılır mı ???(odam bu kadar dar değil)
bunun için etrafı korumalı led kabloları var diye biliyorum forumda birisi öyle yapmıştı yanma riskine karşı
Çok kullanmam sadece gece saatlerinde kafam eserse açarım okul döneminde çok bilgisayara takılmam zatenSürekli acik kalacaksa ona göre bir LED alirsan yanma riskini önleyebilirsin. Böceklenme hakkinda inan hicbir bilgim yok. Ek olarak bence bu tarz aydinlatmalar odayi güzelleştirmek yerine çirkinleştiriyor. Büyük bi hevesle yapip birkac ay sonra niye yaptim dedirtcekmis gibi hissettiriyor.
Hocam alacağınız şerit ledi dış mekan ledlerinden seçin yanma riski olmaz ve sürekli açık bırakmayın. Ayrıca elyafı kaliteli alın ve elinizden geldiğince temiz kullanın böceklenme yapmaz. Son olarak şerit ledi takacağınız trafo ve prizi elyaftan uzak bir yere konumlandırın her ihtimale karşı.Söyle bişey yapmayı planlıyorum ama kimisi yangın riski var diyor kimisi böceklenir diyor tavana değil ama duvara küçük şekilde yapmayı planlıyorum bilgisayarın olduğu tarafa sizce yapılır mı ???(odam bu kadar dar değil)
kablonun etrafı silikon ile kaplı yanmıyor diye biliyorum yani baya para bayılmıştıNasıl yani kablo tutucu gibi mi anlamadım
Biliyorsan linkini atarmısın