Neler Yeni

Bulut tavan yapılır mı

cel1x06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
Söyle bişey yapmayı planlıyorum ama kimisi yangın riski var diyor kimisi böceklenir diyor tavana değil ama duvara küçük şekilde yapmayı planlıyorum bilgisayarın olduğu tarafa sizce yapılır mı ???(odam bu kadar dar değil)

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    50.3 KB · Hit: 20
Söyle bişey yapmayı planlıyorum ama kimisi yangın riski var diyor kimisi böceklenir diyor tavana değil ama duvara küçük şekilde yapmayı planlıyorum bilgisayarın olduğu tarafa sizce yapılır mı ???(odam bu kadar dar değil)
Duvara küçük bı şekilde yapsan risk olmaz diye düşünüyorum, küçük olursa sorunuda az olur

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
bunun için etrafı korumalı led kabloları var diye biliyorum forumda birisi öyle yapmıştı yanma riskine karşı

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Sürekli acik kalacaksa ona göre bir LED alirsan yanma riskini önleyebilirsin. Böceklenme hakkinda inan hicbir bilgim yok. Ek olarak bence bu tarz aydinlatmalar odayi güzelleştirmek yerine çirkinleştiriyor. Büyük bi hevesle yapip birkac ay sonra niye yaptim dedirtcekmis gibi hissettiriyor.

cel1x06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani kablo tutucu gibi mi anlamadım
Biliyorsan linkini atarmısın
bunun için etrafı korumalı led kabloları var diye biliyorum forumda birisi öyle yapmıştı yanma riskine karşı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli acik kalacaksa ona göre bir LED alirsan yanma riskini önleyebilirsin. Böceklenme hakkinda inan hicbir bilgim yok. Ek olarak bence bu tarz aydinlatmalar odayi güzelleştirmek yerine çirkinleştiriyor. Büyük bi hevesle yapip birkac ay sonra niye yaptim dedirtcekmis gibi hissettiriyor.
Çok kullanmam sadece gece saatlerinde kafam eserse açarım okul döneminde çok bilgisayara takılmam zaten

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Berat K.
Hocam alacağınız şerit ledi dış mekan ledlerinden seçin yanma riski olmaz ve sürekli açık bırakmayın. Ayrıca elyafı kaliteli alın ve elinizden geldiğince temiz kullanın böceklenme yapmaz. Son olarak şerit ledi takacağınız trafo ve prizi elyaftan uzak bir yere konumlandırın her ihtimale karşı.

Top Bottom