Arama sonuçları: *

1. K

14 Şubatta hazır sistemlerde indirim olur mu

Geçende bir konuyu okurken vatan computer ile konuşan birisi 14 şubatta indirim olucak tarzı bir şeyler demişti ordan sordum.
  2. K

Bu haliyle zor yetiyor :/
  3. K

Hazır sistemler daha uygun fiyatlı geldiği için onu tercih ediyorum hocam tek tek toplamayla daha pahalıya patlar
  4. K

Laptop alma gibi bir amacım yok zaten 16kya 3060lı sistem bulamadım bulsamda 14 şubatta indirime girme ihtimali varsa onu beklicem çünkü kasayı ne kadar uyguna getirirsem ekipman kalitelerimde artar
  5. K

RAZER BLACKSHARK V2 X Alınır mı?

Bozuluyo diyenleri gördüm baya önermem
  6. K

Hangi JBL kulaklık daha iyi?

Kız arkadaşınıza alacağınız için JBL almanızı öneririm çoğu kişi onu kullanıyor zaten en azından bildiği bir marka alırsanız daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum yine de siz bilirsiniz
  7. K

16K bütçem var kasaya ayırdığım 3060 lı veya amd tarafında onun dengi bir sistem istiyorum. 14 Şubat indirimlerinde sizce bulabilir miyim? 1739049636 @Zzabuza neye güldün
  8. K

Android'den IOS geçiş deneyimim.

iosta apk olarak değilde ipa olarak dosya yükleyebiliyorsun yani elin kolun bağlı değil aslında
  9. K

Testosteron Harcama Hakkında

Alakası yok teston artmaz bunu yaptığında
  10. K

Yardım Gamebillet’ten Assasin Creed oyunları hakkında sorum var

Key olarak daha ucuza geldiği için bu tarz siteleri tercih ettim. Normalde voidudan alacaktım ama orda anladığım kadarıyla papara, ininal, nays geçmiyormuş. O yüzden biraz daha yüksek fiyattan Gamebillet üzerinden almak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımı daha almadım. Telefondan Gamebillet sitesi...
  11. K

FarCry 6 Alınır mı? (80TL)

kanka korsan oyun önermiyoruz ya hani mining yapıyor diye adam zaten bu riski göze aldıysa korsanı silip enayi gibi para vermez.
  12. K

Minecraft için VDS önerisi

iletişime geçerseniz ücretli bir şekilde yardımcı olabilirim uzun süredir minecraft işindeyim. Loraxhes#0092
  13. K

Sizi neler mutlu eder?

dostum bende bi depresyona girmek istiyorumda banada alma şansınız var mıydı acaba
  14. K

DA C SİSTEM EKRAN KARTI ARIZASI

evet boyun bükebilirsiniz. almak zorunda değildiniz onun yerine nvidia tercih etme seçeneğiniz vardı.
  15. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

sistemim hertürlü 240 hz ve fazlasını görücek orayı kafama takmıyorum diyelim ki görmedi zamanla yükseltirim zaten bir zararı olmaz. kargo ile alınmaz diyorsanız hiç uğraşmayayım.
  16. K

Arkadaşım benden daha yüksek fps alıyor (çözüldü)

sorun çözüldüyse çözüldüye alabilir misiniz konuyu
  17. K

rdr2 30 fps alıyorum yardım

normal.
  18. K

DA C SİSTEM EKRAN KARTI ARIZASI

hocam amd ekran kartlarında böyle sorunlar olabiliyor diye biliyorum bu sorunları göze alarak almalıydınız iade edeceklerini sanmıyorum.
  19. K

Sizi neler mutlu eder?

para, para varsa istediğim çoğu şeyi alabilirim ve bu beni çok mutlu eder.
  20. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

hocam aslında ben alabilirim ama şahıs üzerinden hiç alışveriş yapmadım parayıda babam ödeyecek monitör arızalı çıkarsa veya gelmeme ihtimali var mı? yanlış anlamayın size özel bir şey değil biliyorsunuz internette çok dolandırılıcık dönüyor. bilenler yorum yaparsa sevinirim
Top Bottom