ne önerebilirsiniz 1.5 civarıBozuluyo diyenleri gördüm baya önermem
1.5k cıvarı alınabılır her urun gıbı buda bozuluyo ama bı tık daha fazla oranla herneyse ben fuxı h7 aldım onun yerıne ama v2x daha ıyı sadece kablosuz dıye aldımne önerebilirsiniz 1.5 civarı
2.5 da gidiyor piyasası ben almanyadan getirtiyorum abime1.5k cıvarı alınabılır her urun gıbı buda bozuluyo ama bı tık daha fazla oranla herneyse ben fuxı h7 aldım onun yerıne ama v2x daha ıyı sadece kablosuz dıye aldım
suan tr de 2k2.5 da gidiyor piyasası ben almanyadan getirtiyorum abime
sence yeterli bir kulaklıkmı valorant içinsuan tr de 2k
yeterlisence yeterli bir kulaklıkmı valorant için
birde mouse için bi önerin varmı max 2k olacak şekilde bunu burdan alacağımyeterli
birde mouse için bi önerin varmı max 2k olacak şekilde bunu burdan alacağım
bilindik bir markadan yokmu steelseries logitech falanVXE R1 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
bahsettıgın ıkı markadan aynı fıyat bandında olmak uzere cok daha ıyı urun yapıyorlarbilindik bir markadan yokmu steelseries logitech falan
kararsızım ya bu mousun yazılımı varmı dpi ayarı falanbahsettıgın ıkı markadan aynı fıyat bandında olmak uzere cok daha ıyı urun yapıyorlar