Neler Yeni

RAZER BLACKSHARK V2 X Alınır mı?

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesabı 24 saat ten önce açtığım icin olabilirmi
internette birden çok kez aj159pro yazıp aratın. sonra instagrama girin alttaki reklamlara bakın biraz çık gir yapın reklam çıkacak. ordan alabilirsiniz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak
Almanyadan 1400 TL'ye Blackshark v2 x getirtiyorum sizce nasıl valorant için uygunmudur?
Amazondan 1600 e aldım geçen tr de indirimdeydi bozuktu resmen 0 kapalı kutu olmasına rağmen oyunda ses son da olmasına rağmen çok az ve boğuk İnce tiz geliyordu. Alt tab atıyorum cızırtı geliyordu razer ürünleri kullanmışımdır bir çok gayet kaliteli ama bu kulaklık sınıfta kaldı iade ettim.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Biraz eski model ama beklenti çok büyük değilse alınır.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
bunların versiyonları var yenileniyor sürekli mikrofonu falan hala aynı kalitede

senin şansına öyle çıkmış olabilirmi birde bu jack dönüştürücüsünde kronik problem olabiliyor o yüzden harici ses kartıyla kullanmak en sağlıklısı bence
Amazondan 1600 e aldım geçen tr de indirimdeydi bozuktu resmen 0 kapalı kutu olmasına rağmen oyunda ses son da olmasına rağmen çok az ve boğuk İnce tiz geliyordu. Alt tab atıyorum cızırtı geliyordu razer ürünleri kullanmışımdır bir çok gayet kaliteli ama bu kulaklık sınıfta kaldı iade ettim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak
bunların versiyonları var yenileniyor sürekli mikrofonu falan hala aynı kalitede

senin şansına öyle çıkmış olabilirmi birde bu jack dönüştürücüsünde kronik problem olabiliyor o yüzden harici ses kartıyla kullanmak en sağlıklısı bence
Hocam anakart kötü olsa dicem bendeki kalitesiz Asus Rog strix B650E-F gaming anakart kullanıyordum 😂 boş anakart değil ki.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Fettah Özalp
Hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular