Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Yazılımdan ayarlarsın yüksek ihtimallebunu araştıracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
d
dpi ayarlama tuşu yok bunun nerden ayarlıyoruz
Yazılımdan ayarlarsın yüksek ihtimallebunu araştıracağım
d
dpi ayarlama tuşu yok bunun nerden ayarlıyoruz
şuan fiyatına baktım 1000 tl 650 tlde vergi ekliyorYazılımdan ayarlarsın yüksek ihtimalle
Daha önce temu uygulamasından alışveriş yaptınız mı?şuan fiyatına baktım 1000 tl 650 tlde vergi ekliyor
hayırDaha önce temu uygulamasından alışveriş yaptınız mı?
hesabı 24 saat ten önce açtığım icin olabilirmiDaha önce temu uygulamasından alışveriş yaptınız mı?
internette birden çok kez aj159pro yazıp aratın. sonra instagrama girin alttaki reklamlara bakın biraz çık gir yapın reklam çıkacak. ordan alabilirsinizhayır
hesabı 24 saat ten önce açtığım icin olabilirmi
tamamdırinternette birden çok kez aj159pro yazıp aratın. sonra instagrama girin alttaki reklamlara bakın biraz çık gir yapın reklam çıkacak. ordan alabilirsiniz
Amazondan 1600 e aldım geçen tr de indirimdeydi bozuktu resmen 0 kapalı kutu olmasına rağmen oyunda ses son da olmasına rağmen çok az ve boğuk İnce tiz geliyordu. Alt tab atıyorum cızırtı geliyordu razer ürünleri kullanmışımdır bir çok gayet kaliteli ama bu kulaklık sınıfta kaldı iade ettim.Almanyadan 1400 TL'ye Blackshark v2 x getirtiyorum sizce nasıl valorant için uygunmudur?
Amazondan 1600 e aldım geçen tr de indirimdeydi bozuktu resmen 0 kapalı kutu olmasına rağmen oyunda ses son da olmasına rağmen çok az ve boğuk İnce tiz geliyordu. Alt tab atıyorum cızırtı geliyordu razer ürünleri kullanmışımdır bir çok gayet kaliteli ama bu kulaklık sınıfta kaldı iade ettim.
Hocam anakart kötü olsa dicem bendeki kalitesiz Asus Rog strix B650E-F gaming anakart kullanıyordumbunların versiyonları var yenileniyor sürekli mikrofonu falan hala aynı kalitede
senin şansına öyle çıkmış olabilirmi birde bu jack dönüştürücüsünde kronik problem olabiliyor o yüzden harici ses kartıyla kullanmak en sağlıklısı bence
dediğim gibi teknoloji şans işiHocam anakart kötü olsa dicem bendeki kalitesiz Asus Rog strix B650E-F gaming anakart kullanıyordumboş anakart değil ki.
İade ettim bir daha şahsen almam aynı kulaklığı.dediğim gibi teknoloji şans işi