AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,114
Bilindik marka arıyorsan razer basilisk v3 x falan bakabilirsinkararsızım ya bu mousun yazılımı varmı dpi ayarı falan
Bilindik marka arıyorsan razer basilisk v3 x falan bakabilirsinkararsızım ya bu mousun yazılımı varmı dpi ayarı falan
araştırmaktayımBilindik marka arıyorsan razer basilisk v3 x falan bakabilirsin
kulaklık hakkında düşüncelerin nedirBilindik marka arıyorsan razer basilisk v3 x falan bakabilirsin
Ben sen mouse arıyorsun sandım ben şu konuyla karıştırdım kusura bakmaaraştırmaktayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklık hakkında düşüncelerin nedir
almanyadan alıyorum işte 1400 TL'ye gayet iyi olduğunu düşünüyorum fiyatına göreBen sen mouse arıyorsun sandım ben şu konuyla karıştırdım kusura bakmakulaklık normal ortalama bir kulaklık malzeme kalitesi çok da ahım şahım değil ama idare eder zaten o fiyat alacaksın herhangi bir kulaklık muhtemelen aynı kalitede olacaktır
aldırttım ya herkes kötü yorum yapmış ama kulllananlarda baya memnum bi anlayamadım1.4k'ya gayet iyi kullanıyorum.
Ben az önce temudan aj159pro aldım 740 TL'ye gayet iyi trden alsan 1.5 falan zaten ucuza gelir hem, kulaklık içinse trde 1.400e daha iyisini bulamazsınız zaten..almanyadan alıyorum işte 1400 TL'ye gayet iyi olduğunu düşünüyorum fiyatına göre
aldırttım ya herkes kötü yorum yapmış ama kulllananlarda baya memnum bi anlayamadım
max 2000 tl şeklinde mouse önerilerinizide beklerim
ajajjın bir yazılımı varmıdır makro atamak veya tuşlara klavye işlevi atamak gibi?Ben az önce temudan aj159pro aldım 740 TL'ye gayet iyi trden alsan 1.5 falan zaten ucuza gelir hem, kulaklık içinse trde 1.400e daha iyisini bulamazsınız zaten..
Var sanırım evet internette görmüştüm. Yazılımı var ama detaylı bilmiyorum araştırırsanız biraz bulabilirsiniz, fiyatına göre gayet iyi mouse Türkiyeden alsanız 2 katına attack shark,vxe falan alacaksınız bu mouse çok daha donanımlı onlara göreajajjın bir yazılımı varmıdır makro atamak veya tuşlara klavye işlevi atamak gibi?
ben bu mouse 1hafta önce duydum ve tercih etme sebeblerini anlamıyorum ne var bu mouste bu kadar tercih edilecekVar sanırım evet internette görmüştüm. Yazılımı var ama detaylı bilmiyorum araştırırsanız biraz bulabilirsiniz, fiyatına göre gayet iyi mouse Türkiyeden alsanız 2 katına attack shark,vxe falan alacaksınız bu mouse çok daha donanımlı onlara göre
Fiyatı çok uygun, sensörü güzel, hz yüksek kablolu,wireless,bluetooth kullanım, şarj istasyonu vs.ben bu mouse 1hafta önce duydum ve tercih etme sebeblerini anlamıyorum ne var bu mouste bu kadar tercih edilecek
bunu araştıracağımFiyatı çok uygun, sensörü güzel, hz yüksek kablolu,wireless,bluetooth kullanım, şarj istasyonu vs.
dpi ayarlama tuşu yok bunun nerden ayarlıyoruzFiyatı çok uygun, sensörü güzel, hz yüksek kablolu,wireless,bluetooth kullanım, şarj istasyonu vs.