Razer BlackShark V2 X vs MCHOSE X9

hyperflow

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhabalar yakın zamanda razer blackshark v2x modelini almaya karar verdim fakat mchose diye bir kulaklıkla karşılaştım sizce 700 lira fark verip almaya değer mi?

Razer BlackShark V2 X
MCHOSE X9

sonucta diğeri kablosuz ben olsam mchose tercih ederdim

Seçenek V2X ise her şeye değer hocam berbat bir kulaklık diyeceğim bu kadar 1.5 senedir kullanıyorum mikrofon desen kendi sesim hariç her şeyi alıyor desem haksızım benim seside ayıp olmasın diye alıyor padler desen gevşek dönüyor sürekli çok kir giriyor içerisine kafa ayarı gevşek sabit kalmıyor

Seçenek V2X ise her şeye değer hocam berbat bir kulaklık diyeceğim bu kadar 1.5 senedir kullanıyorum mikrofon desen kendi sesim hariç her şeyi alıyor desem haksızım benim seside ayıp olmasın diye alıyor padler desen gevşek dönüyor sürekli çok kir giriyor içerisine kafa ayarı gevşek sabit kalmıyor
Kafa sabit kalmaması gerçekten biraz can sıkıyor ama mikrofon konusunda bir şey diyemicem ses olarak da ses seviyesi maximumda biraz düşük
Ve ben evde mobile takıp çok kullandığım için
1762615230514409238865.webp

Burası ayrıldı sağ kulaklık çevirince çalışmıyor bunu razerın servisi falan var mı ona göndersem yaparlar mı

V2x güzeldir. Ama fiyatını haketmiyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanırım memnunum diyebilirim. Daha önce hiç kulaklıgım olmamasıda buna etkiliyor olabilir. Cızırtı sorunu var sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri