Razer blackshark v2 x alınır mı ? İtopyada şuan 1.699 TL fiyatını hak eder mi ?

Evet açıkçası benden ondan dolayı birazcık tereddüt içindeyim ne yapsam diye düşünüyorum fazlasıyla kararsız bir durumdayım paramında boşuna gitmesini istemem öneriniz varmı?
fefine almayı planlıyordum ben daha öncesinde, corsair hs80 aşırı indirime girince onu almıştım. fefine de onun ayarındaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz benzer seçenek varsa her türlü o daha iyidir ama v2x çok eski 6 yıllık ürün

fefine almayı planlıyordum ben daha öncesinde, corsair hs80 aşırı indirime girince onu almıştım. fefine de onun ayarındaydı.

kablosuz benzer seçenek varsa her türlü o daha iyidir ama v2x çok eski 6 yıllık ürün
Evet o konuda haklısınız eski bir ürün işte itopyada indirime fiyatı 1700 TL girince bir arkadaş tavsiye ile kendiside 1 sene önce almış niyet etmiştim ama büyük ihtimalle kablosuz havit markalı kulaklıklara yöneleceğim gibi duruyor hem kablosuz olması daha iyi olur benim için

v2x kullanıyorum. kulaklık üstündeki ses ayar tuşu ile ayar yapınca parazit gibi cızırtı sesi geliyor. onun dışında problem yok
Doğrudur hocam ama dediğim gibi her üründe bir sorun buluyorlar v2x çeşit çeşit sıkıntı yazmışlar genel olarak insan Tereddütte kalıyor. Parayı boşa vermek istemiyorum

Evet o konuda haklısınız eski bir ürün işte itopyada indirime fiyatı 1700 TL girince bir arkadaş tavsiye ile kendiside 1 sene önce almış niyet etmiştim ama büyük ihtimalle kablosuz havit markalı kulaklıklara yöneleceğim gibi duruyor hem kablosuz olması daha iyi olur benim için

Doğrudur hocam ama dediğim gibi her üründe bir sorun buluyorlar v2x çeşit çeşit sıkıntı yazmışlar genel olarak insan Tereddütte kalıyor. Parayı boşa vermek istemiyorum
benim tek sorunum jak ile alakalı bu arada. demode bir teknoloji çok kolay bozulabiliyor. , telefon kulaklıkları bile artık type c.

hocam 1500e 1400 e kadar bence okey bir fiyat. yıllarca kullanmadım ben bu yılın başlarında aldım şubat mart giib aldım. ilk defa kulak üstü kulaklık aldım kaliteli. müzik ve ses kasması iyi bir kulaklık. sadece fiyatı uçuk satılıyor oda razer marka diye bence.

bizim bimde dolapta var bir tane 2 yıldır duruyor kimse almadı, 1.5 k mı ne fiyatı sırf jak olduğu için almıyorum

benim tek sorunum jak ile alakalı bu arada. demode bir teknoloji çok kolay bozulabiliyor. , telefon kulaklıkları bile artık type c.
Evet öyle benide arada bırakan şey zaten jak olması zaten

hocam 1500e 1400 e kadar bence okey bir fiyat. yıllarca kullanmadım ben bu yılın başlarında aldım şubat mart giib aldım. ilk defa kulak üstü kulaklık aldım kaliteli. müzik ve ses kasması iyi bir kulaklık. sadece fiyatı uçuk satılıyor oda razer marka diye bence.
Kesinlikle öyle hocam genellikle bazı markalar fazlasıyla fiyatlar gereksiz fazla çözemedim o işi. Büyük ihtimalle v2x seçerim diye düşünüyorum duruma göre değişebilir ama 1.700 TL'ye inşallah değer

bizim bimde dolapta var bir tane 2 yıldır duruyor kimse almadı, 1.5 k mı ne fiyatı sırf jak olduğu için almıyorum
Daha hiç bimde denk gelmedi 😄

Son düzenleme:
Evet öyle benide arada bırakan şey zaten jak olması zaten

Kesinlikle öyle hocam genellikle bazı markalar fazlasıyla fiyatlar gereksiz fazla çözemedim o işi. Büyük ihtimalle v2x seçerim diye düşünüyorum duruma göre değişebilir ama 1.700 TL'ye inşallah değer

Daha hiç bimde denk gelmedi 😄
h.o diyelim hocam ne diyelim.

Anladım hocam. Valla çoğunlukta bir ürüne yöneliyorum bir kısım çok beğeniyor bir kısım iyice gömüyor yani bende çok kararsız kalmış bir durumdayim. Havit markası hakkında pek bir bilgim yok ama genellikle hoş ürünler gibi gözüküyor. Aslında kesinlikle kablosuz almak istiyorum ama dediğim gibi bu fiyatlara sıkıntı yaşar mıyım düşüncesi var ne yapsam kararsız 😄 kablolu devri geçti artık

Şu ürün nasıldır acaba sanırım sizinkinin beyazı tek farkı renk gibi duruyor

https://www.hepsiburada.com/havit-g...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
2.400 fiyatına değer mi ki
Kullandığım kulaklık o. Stok yok diye bir tık fiyatı şişirme ama belirteyim. Ben ₺1700 civarına aldım. Bunun en büyük farkı kumaş pedleri var terleme yapmıyor daha rahat. Ama üst kısmındaki kumaşımsı yapı, diğer Havit kulaklıklara göre kafayı bir tık sıkıyor. En son ayarında kullanıyorum. Yine de bu fiyata alınabilir gibi.

Razer aldıysanız da ilk mesajda attığım Realtek ve EQ APO ayarı uygulayın. Onu yapınca jak kaynaklı yaşanan boğuk ses vb. ortadan kalkıyor. Kulaklık ses anlamında çok daha iyi oluyor.

Kullandığım kulaklık o. Stok yok diye bir tık fiyatı şişirme ama belirteyim. Ben ₺1700 civarına aldım. Bunun en büyük farkı kumaş pedleri var terleme yapmıyor daha rahat. Ama üst kısmındaki kumaşımsı yapı, diğer Havit kulaklıklara göre kafayı bir tık sıkıyor. En son ayarında kullanıyorum. Yine de bu fiyata alınabilir gibi.

Razer aldıysanız da ilk mesajda attığım Realtek ve EQ APO ayarı uygulayın. Onu yapınca jak kaynaklı yaşanan boğuk ses vb. ortadan kalkıyor. Kulaklık ses anlamında çok daha iyi oluyor.
Benimde duyduğum genel olarak Havit kulaklıklarsa o sıkmayi yapıyor kafanız biraz büyük iseniz sıkıntı oluyor

Razeri alıyorum büyük bir ihtimalle bu fiyata daha iyi bir senecegim yok gibi duruyor. Jak olması hoşuma gitmesede fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda iş görür gibi duruyor. Gelince göreceğiz artık

h.o diyelim hocam ne diyelim.
Eyvallah hocam

IMG_20251229_164654.webp

3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bida

Alıntıyı görüntüle

3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bi

Alıntıyı görüntüle

3.senesi hala ilk zaman ki performansında ses kaliteside gayet güzel sadece pedleri çok sık çıkarma içinde ki lastik çıkınca takılmıyor bida
Hocam kulaklığın bugün almış durumdayım çok detaylı kullanmadım ama ancak ilk deneyime göre güzeldi sesi mikrofonu fln gayet iyidi yarım saat kadar kullandım sonrasında 7.1 kurdum açtım açtığım an ilk pc dondu fln yanıp yanıp sondu değişik bir şey oldu ses hiç gelmedi mikrofonda çalışmadi büyük ihtimalle PC ile alakalı normal bir sistemim var ama anakartim Asus b450m-a yeterlidir diye düşünüyorum. kurcaladım biraz düzelttim gibi oldu ama o ilk taktiğim gibi hissetmedim sanki kalitesini Şuan 7.1 sildim komple fln tekrar küçük bir denedim hoş geldi şunu şöylemiyim 7.1 küçük bir cs test yaptım sesler fark ediyor kötü değil 7.1 gayet hoş tek sorunum şuan mikrofon 7.1 komple sildim her şekilde denedim ama mikrofonu görmüyor kendi ismi ile. Az sonra tekrar kurup 7.1 deneyeceğim ama mikrofonu görmüyor çalışmıyor neden olduğu hakkında pek bilgim yok ama anakart dolayında olabilir mi veya anakart ile alakalı güncellemeler fln bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ilk deneyime göre hoşuma gittiği tek sıkıntı dediğim 7.1 açtıktan sonra oldu nasıl bir yol izlemiyim ki ? Son olarak Windows 11 kullanıyorum

Son düzenleme:
Geri