Laptop alma gibi bir amacım yok zaten 16kya 3060lı sistem bulamadım bulsamda 14 şubatta indirime girme ihtimali varsa onu beklicem çünkü kasayı ne kadar uyguna getirirsem ekipman kalitelerimde artar16k'ya 3060'li sistem dizilirde 16k'ya 3060'lı laptop hayatta bulunmaz
16k'da hazır sistem bulman zor, 3060'lı hiç bulamazsın. Ayrı ayrı toplarsan toplarsınLaptop alma gibi bir amacım yok zaten 16kya 3060lı sistem bulamadım bulsamda 14 şubatta indirime girme ihtimali varsa onu beklicem çünkü kasayı ne kadar uyguna getirirsem ekipman kalitelerimde artar
14 subatta pc ındırımlerı bıraz garıp geldı yanı zaraya dıora ona buna gelır ama buraya pc sıtelerıne pekugramaz16K bütçem var kasaya ayırdığım 3060 lı veya amd tarafında onun dengi bir sistem istiyorum. 14 Şubat indirimlerinde sizce bulabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Zzabuza neye güldün
Hazır sistemler daha uygun fiyatlı geldiği için onu tercih ediyorum hocam tek tek toplamayla daha pahalıya patlar16k'da hazır sistem bulman zor, 3060'lı hiç bulamazsın. Ayrı ayrı toplarsan toplarsın
Bence 5-6k daha biriktirseniz 4060'lı bulursunuz.Hazır sistemler daha uygun fiyatlı geldiği için onu tercih ediyorum hocam tek tek toplamayla daha pahalıya patlar
Bu haliyle zor yetiyor :/Bence 5-6k daha biriktirseniz 4060'lı bulursunuz.
Geçende bir konuyu okurken vatan computer ile konuşan birisi 14 şubatta indirim olucak tarzı bir şeyler demişti ordan sordum.knk 14 şubat ne alaka la 11.11 falan olsa tamam dicem de