Sıfır bilgisayar alıyoruz ve bu şekilde bir arızayı kabul etmiyorumYazılımsal problem olduğundan bakarlar mı bilmiyorum ancak wattman azaltacak yöntemleri uygulayabilirsiniz. Garantiye de bir yollayın.
hocam amd ekran kartlarında böyle sorunlar olabiliyor diye biliyorum bu sorunları göze alarak almalıydınız iade edeceklerini sanmıyorum.Sıfır bilgisayar alıyoruz ve bu şekilde bir arızayı kabul etmiyorum
YouTube video izlerkenWattMan bir arıza değildir. Sistemde herhangi genel bir problem olduğunda o uyarıyı verir.
Ornek olarak bilgisayarı fişten çekin, açtıgınızda muhtemelen wattman uyarisi verir.
Uyarıyı oyun içinde mi aldınız?
Silip tekrar yükleyeceğimamd ekran kartlarının yeni driver'ında bir problem yaşanıyormuş, güncellediniz mi driver'i ?
Sürücü olarak radeon pro mu indirdiniz?YouTube video izlerken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silip tekrar yükleyeceğim
Böyle sorunlar olup diyip boyun mu bükelim dünya kadar para verip bu arızalı ürünü neden kabul edelim kihocam amd ekran kartlarında böyle sorunlar olabiliyor diye biliyorum bu sorunları göze alarak almalıydınız iade edeceklerini sanmıyorum.
EvetSürücü olarak radeon pro mu indirdiniz?
İadelik bı durum yok kronik watmann sorunu.Böyle sorunlar olup diyip boyun mu bükelim dünya kadar para verip bu arızalı ürünü neden kabul edelim ki
Evet
evet boyun bükebilirsiniz. almak zorunda değildiniz onun yerine nvidia tercih etme seçeneğiniz vardı.Böyle sorunlar olup diyip boyun mu bükelim dünya kadar para verip bu arızalı ürünü neden kabul edelim ki
Evet
Radeon pro'yu indirmeyeceksiniz.Böyle sorunlar olup diyip boyun mu bükelim dünya kadar para verip bu arızalı ürünü neden kabul edelim ki
Evet