Arama sonuçları: *

1. B

Maks 5k bütçe ne iyi telefon nedir?

Aşırı oyun oynamam, batarya, ekran kamera önemli. Kasma sorunu vs. asla olmamalı. Yazılım sorunları yüzünden Xiaomi eliyorum, sizlerin ne tavsiyesi olur? A52-72'den birini alacağım gibi duruyor ama alabileceğim daha iyisi var mı diye sormak istedim.
  2. B

5000 TL Telefon Önerisi

S20FE snapdragon modeli gelecek 1-2 aya. Vakit varsa üstüne biraz ekleyip beklenebilir, 5.5-6k seviyesine gelebilir. Beklemeye değer bence.
  3. B

A72 mi? Yoksa s20FE mi almalıyım? Bunların Dışında Her Öneriye Açığım...

Samsung kendi mağazasında S20FE'ye 1000tl zam yaptı. Muhtemelen 6500TL'den çıkacak. O kadar paran varsa Snapdragon S20FE beklemek mantıklı olabilir. 1-2 aya gelir diyorlar.
  4. B

250TL civarı mouse önerisi?

Önceki mouse G300S'di. El boyutu olaylarına hakim değilim ama onda rahattım. Daha büyük olmasa iyi olur sanırım. Bütçe 300'e doğru değecek bir ürün varsa esneyebilir. Teşekkürler.
  5. B

Samsung Galaxy a52 nasıldır

A52 ve Xiaomi redmi note 10 pro arasında fark edebileceğiniz bir işlemci farkı yok. A52'de kasasında sorun olduğunu söyleyen birkaç kişi var ama onun dışında çok iyi bir cihaz. Ama asıl amacınız sadece oyun oynamaksa Poco X3 Pro işlemci olarak daha iyidir.
  6. B

Amazonda telefon iadesi?

Selamlar. S20FE denemeyi düşünüyorum. Amazonda satıcı da amazonken aldığım zaman eğer memnun kalmazsam 30 gün içinde iade edebiliyorum diye biliyorum. Amazon bu konuda dendiği kadar sorunsuz mu? Sim takınca kurulum yapılınca almıyoruz vs. gibi bir durum var mı? Isınma sorunu olursa veya...
  7. B

5k ya kadar telefon önerisi

Snapdragon 860 var hocam.
  8. B

Xiaomi Note 10 Pro Alınır mı?

A52 daha sağlam bir seçenek olacaktır ama kısa bir süre bekleyip araştırmanızda fayda var. Başka bir forumda arka kapakta esnemeler, çat çut sesleri vs. olduğu söylenmeye başladı. Montaj Türkiye'de olunca beceremedi bizimkiler demek ki. A52 şu an 3800TL'ye bulunabiliyor bu arada. Akakçe ya da...
  9. B

3.5k civarına telefon önerisi

Poco X3 tamamen oyun oynanmayacaksa gereksiz bir seçim. Xiaomi yazılımları sorunlu ve Poco onların en kalitesiz serisi. Samsung anneniz için en ideal olabilir.
  10. B

3.5k civarına telefon önerisi

A52 biraz daha aşağı esnerse bence iyi bir tercih.
  11. B

Samsung m51 mi a72 mi?

A52 ve A72 arasında 600TL kadar bir fark var gözüküyor. Bu fark 3x optik zoom özellikli telefoto kamera, 500mA daha fazla batarya, 0.2 inç daha geniş ekran ve kutudan çıkan şarj aletinin A52'de 15W A72'de 25W olması. 500mA batarya ve 25W şarj aleti 600TL eder diyorsanız A72 tercih edebilirsiniz...
  12. B

5000 TL Telefon Önerileri

Bende Galaxy s7 var. 5 yıl öncenin amiral gemisiydi. Hala hiçbir kasma yok. Samsung'da üst seviye telefonlarda kasma yaşayacağınızı sanmıyorum. Üst seviye bir telefon alırsanız da en az 3 sene rahat rahat gidecektir. 1619621213 İnternetteki videolarda sonradan çözüldü diyorlar. Kullanıcılar da...
  13. B

5000 TL Telefon Önerileri

Arkadaşın dediğine ek olarak S20FE'yi bir soruşturabilirsiniz. Isınma ve batarya problemleri geçti diyor aktif kullanıcıları. Bataryası çok iyi olmasa da şu anda 1 günü çıkarıyormuş. Mi10T bence o fiyata fazla yetersiz bir cihaz.Şahsen ne onu ne Iphone SE'yi tercih etmezdim. A72 veya S20FE'ye...
  14. B

Redmi Note 10 Pro 6GB ram -8GB ram

Daha yeni çıktı telefon. Doğru düzgün de marketlere yayılmadı. Acelem olmazsa ben beklerdim biraz daha ama karar sizin. Yine kendi adıma konuşayım Redmi Note 10 Pro alacağım diye çıktığım yolda önce A52'nin daha mantıklı bir seçim olduğunu sonra da bu kadar çıkmışken 600TL farkla S20FE almanın...
  15. B

4500-5000 arası telefon önerileri

S20FE sorunları çözüldü diyorlar. Üretimden kalkıp snapdragon modeli gelecekmiş ama o model için 600euro gibi duyumlar okudum. 6500TL altına falan gelmesi büyük sürpriz olur. Bu bütçede benim de aklım S20FE'de 1-2 hafta içinde başka gelişme olmazsa ben bu cihazı alacağım. Aynı bütçede çok daha...
  16. B

Yardım İphone XR vs Samsung S20

Hocam yeni telefonlar mı kalitesiz acaba? Bende Hala Galaxy S7 var, neredeyse hiç donma yaşamadım. E artık 5 yıl oldu diye değişmeyi düşünüyorum ama hala ilk günkü gibi maşallah. Acaba yeni modellerde mi sorun var ben mi şanslıydım diye merak ettim.
  17. B

4000tl Bütçe İle Telefon İletisi

A52 Android 14'e kadar alacak. 4 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Samsung olduğundan yazılım sorunu yoktur. Günlük kullanımda işlemcisi gider. Oyunlar için zaman zaman düşük gelebilir. Daha yeni yeni çıktığı için piyasaya bir kronik sorunu var mı bilmiyorum, henüz duymadım. 3800TL gibi...
  18. B

Max 6500 TL Telefon Önerisi

S20+ Plus Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-G985F) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
  19. B

Yardım S10+ vs S20 Fe Hangisi Alınmalı?

Hocam diğer ülkelerde telefonlar kulaklık hediyeli, özel indirimli vs. çıkıyor . Bizde geçenlerde A52'yi önce mağazaya koydular, millet satın aldı. Sonra ellerinde olmayan telefonları sattıkları ortaya çıktı. Herkesi arayıp elimizde yok diye tek tek iptal ettiler. Siparişleri iptal ettikten...
  20. B

Yardım S10+ vs S20 Fe Hangisi Alınmalı?

5000TL fiyattan snapdragon satmaları imkansız hocam. 720G işlemcili telefonları şu an 4200TL'den satıyorlar. Hele böyle donanımlı bir telefon bir de snapdragonla gelip aynı fiyattan asla satılmaz bence. Bunu böyle koyarlarsa diğer exynoslu yüksek modelleri kimse almaz ki zaten. Felaket...
Top Bottom