A52 Android 14'e kadar alacak. 4 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Samsung olduğundan yazılım sorunu yoktur. Günlük kullanımda işlemcisi gider. Oyunlar için zaman zaman düşük gelebilir. Daha yeni yeni çıktığı için piyasaya bir kronik sorunu var mı bilmiyorum, henüz duymadım. 3800TL gibi fiyatlara düşerse tercih edebilirsiniz. Bu arkadaş bu bütçeye hakimdi sanırım onun da fikrini alın derim.4000 TL bütçem var güncel ve beni baya götürecek bir telefon önerebilir misiniz.
Oppo reno 4 alıcaktım hiçbie yerde yok elden olarak
Adam yanlışlıkla teledon yazınca telefon olduğunu anlamıyor musun ?Klavye önereyim sana az birazda türkçe dersi
Etiketlediğin için teşekkür ederim. Ben de Samsung Galaxy A52 tavsiye ederim.A52 Android 14'e kadar alacak. 4 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Samsung olduğundan yazılım sorunu yoktur. Günlük kullanımda işlemcisi gider. Oyunlar için zaman zaman düşük gelebilir. Daha yeni yeni çıktığı için piyasaya bir kronik sorunu var mı bilmiyorum, henüz duymadım. 3800TL gibi fiyatlara düşerse tercih edebilirsiniz. Bu arkadaş bu bütçeye hakimdi sanırım onun da fikrini alın derim.
@Assistive
a52 alınabilir tabi poco x3 nfc alınabilir alırsın sonra bütçen artar kılıf vb. şeyler filan alırsın4000 TL bütçem var güncel ve beni baya götürecek bir telefon önerebilir misiniz.
Oppo reno 4 alıcaktım hiçbie yerde yok elden olarak