Neler Yeni

A72 mi? Yoksa s20FE mi almalıyım? Bunların Dışında Her Öneriye Açığım...

onr1818

80+ Bronze
Merhabalar herkese öncelikle sizlere birkaç sorum olacaktır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1.Sorum:
-S20FE hakkında birçok yerde kronik sorunu olduğundan bahsedildiğini görüyorum. Acaba bu kronik sorun tüm telefonlarında mı var ve ne kadar sıkıntı çıkarır?
2.Sorum:
Kamera konusunda bu telefonlardan hangisi iyi ve başka önerebileceğiniz telefon var mı?
3.Sorum:
-Mi 10T'nin güzel olduğunu gördüm ama birçok kişi yazılımsal sorunların olduğunu söylemiş sizce buna rağmen alınır mı?

Sorularım bu kadar şimdi ise isteklerime geçecek olursak:
-Maksimum 5k fiyat bandında olan ve kamera konusunda güzel olan başka telefon önerileriniz varsa ilgilenebilirim.
-Oıs destekli telefonlara daha çok yakınım çünkü video konusunda cidden başarılı olduğunu düşünüyorum.
-Oyun konusuna gelirsek çok fazla oyun oynayan biri değilim. Ama PUBG, mobile legends tarzında oyunları günde en az 1 saat oynarım.
-Genel olarak anlaşıldığı gibi kameraya biraz fazla önem veriyorum :)
Şimdilik sorun ve isteklerim bu kadar, tekrardan cevaplarınız için teşekkürler...
2.el iPhone 11
Poco f3
Poco f2 pro
Bu cihazlarada bir bakın

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bu telefon çok hoşuma gitti ama yazılımsal açıdan biraz sıkıntılı oldugunu duymustum. Bu nedenle biraz soğudum telefondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yazılımsal açıdan sıkıntılı olmasaydı net düşünmeden alırdım hem yanlış görmediysem 5g de vardı
Piyasada S20 FE, Mi 10T, POCO F3 ve POCO F2 PRO dışında pek bir seçenek yok 5200 TL'ye.

Yazılımsal sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız mecburen S20 FE alacaksınız ancak şuanda alabileceğiniz en güçlü telefon POCO F3.

Dream_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Faruk
2.el iPhone 11
Poco f3
Poco f2 pro
Bu cihazlarada bir bakın
Bu dedikleriniz hepsine daha önceden baktım 😊
Bir androidci olduğumdan iphone a çok uzağım.
Diğer önerdiğiniz xiaomi telefonlarda da yazılımsal sorunlar olduğundan dolayı pek sıcak bakmıyorum. Öneriniz için yinede teşekkürler.

Piyasada S20 FE, Mi 10T, POCO F3 ve POCO F2 PRO dışında pek bir seçenek yok 5200 TL'ye.

Yazılımsal sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız mecburen S20 FE alacaksınız ancak şuanda alabileceğiniz en güçlü telefon POCO F3.
Hmm peki bu yazılımsal sorunlar ileride düzeltilir mi?

Şu yazılım olayı sıkıntı çıkartmasa çok güzel olacaktı ya 😔

Diğer önerdiğiniz xiaomi telefonlarda da yazılımsal sorunlar olduğundan dolayı pek sıcak bakmıyorum. Öneriniz için yinede teşekkürler.

Birde bu önerdiğiniz xiaomi telefonlarda 5g var dimi?
Şu yazılım işi kafamı çok karıştırıyor ya 😔

Son düzenleme:

onr1818

80+ Bronze

Birde bu önerdiğiniz xiaomi telefonlarda 5g var dimi?
Şu yazılım işi kafamı çok karıştırıyor ya 😔
3 adet xiaomi telefon mevcut elimizde ne hikmetse bahsedilen sorunlar bize hiç denk gelmiyor ben birazda kullanıcıyka alakalı oldugunu düşünüyorum

Dream_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Faruk
3 adet xiaomi telefon mevcut elimizde ne hikmetse bahsedilen sorunlar bize hiç denk gelmiyor ben birazda kullanıcıyka alakalı oldugunu düşünüyorum
Yani öyle çok büyük yazılım sorun yok diyorsunuz.
Valla bende heryerde bakıyom herkes eleştirmiş kafam karıştı böylelikle
Peki eğer bu yazılım olayı çok sıkıntı değilse ve kamera özelliklerini göz önünde bulundurursak mi 10t mi yoksa sizin dediginiz poco f3 mü almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Samsung kendi mağazasında S20FE'ye 1000tl zam yaptı. Muhtemelen 6500TL'den çıkacak. O kadar paran varsa Snapdragon S20FE beklemek mantıklı olabilir. 1-2 aya gelir diyorlar.

Dream_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Faruk
Samsung kendi mağazasında S20FE'ye 1000tl zam yaptı. Muhtemelen 6500TL'den çıkacak. O kadar paran varsa Snapdragon S20FE beklemek mantıklı olabilir. 1-2 aya gelir diyorlar.
Ooo baya zam gelmiş maks 5k ya çıkabiliyorum 😔

Peki dediğim gibi bu yazılım işi böyle çok ciddi bir şey değilse ve fix lenirse kamera ve oyun açısından poco x3, poco f3 ya da mi 10t den hangisini almalıyım.

onr1818

80+ Bronze
Yani öyle çok büyük yazılım sorun yok diyorsunuz.
Valla bende heryerde bakıyom herkes eleştirmiş kafam karıştı böylelikle
Peki eğer bu yazılım olayı çok sıkıntı değilse ve kamera özelliklerini göz önünde bulundurursak mi 10t mi yoksa sizin dediginiz poco f3 mü almalıyım?
Mi 10t de amoled ekran yok ben direk elerim kafadan, f2 pro ile f3 ün kameralarını kıyas etmedim siz çekilmiş örnek fotograf ve videolar ile kıyaslayıp tercih edin

Dream_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Faruk
Mi 10t de amoled ekran yok ben direk elerim kafadan, f2 pro ile f3 ün kameralarını kıyas etmedim siz çekilmiş örnek fotograf ve videolar ile kıyaslayıp tercih edin
Kamera açısından izlediğim bazı videolarda mi 10t bir tık daha iyi poco f3 ten ama hala aklım a72 de kaldı :D çünkü kamerası bu ikisine oranla daha iyi ve ois desteği de vardı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar herkese öncelikle sizlere birkaç sorum olacaktır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1.Sorum:
-S20FE hakkında birçok yerde kronik sorunu olduğundan bahsedildiğini görüyorum. Acaba bu kronik sorun tüm telefonlarında mı var ve ne kadar sıkıntı çıkarır?
2.Sorum:
Kamera konusunda bu telefonlardan hangisi iyi ve başka önerebileceğiniz telefon var mı?
3.Sorum:
-Mi 10T'nin güzel olduğunu gördüm ama birçok kişi yazılımsal sorunların olduğunu söylemiş sizce buna rağmen alınır mı?

Sorularım bu kadar şimdi ise isteklerime geçecek olursak:
-Maksimum 5k fiyat bandında olan ve kamera konusunda güzel olan başka telefon önerileriniz varsa ilgilenebilirim.
-Oıs destekli telefonlara daha çok yakınım çünkü video konusunda cidden başarılı olduğunu düşünüyorum.
-Oyun konusuna gelirsek çok fazla oyun oynayan biri değilim. Ama PUBG, mobile legends tarzında oyunları günde en az 1 saat oynarım.
-Genel olarak anlaşıldığı gibi kameraya biraz fazla önem veriyorum :)
Şimdilik sorun ve isteklerim bu kadar, tekrardan cevaplarınız için teşekkürler...
Kıyaslamalarına bakmıştım da S20FE, S20, S21 gibi üst düzey kameralarla kıyaslanınca A72 kamerası çok zayıf kalıyor. Orta düzey telefonlar arasında kamerası iyi ama amiral gemisi cihazların yanında kalitesi düşük kalıyor bence.

Dream_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Faruk
Kıyaslamalarına bakmıştım da S20FE, S20, S21 gibi üst düzey kameralarla kıyaslanınca A72 kamerası çok zayıf kalıyor. Orta düzey telefonlar arasında kamerası iyi ama amiral gemisi cihazların yanında kalitesi düşük kalıyor bence.
Evet dediğiniz gibi ama s20fe ve üstü bütçemi aşıyor.
Şimdi tek seçeneğim var ya kamera için a72 alacağım yada performansı için mi 10t çok kararsızım :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet dediğiniz gibi ama s20fe ve üstü bütçemi aşıyor.
Şimdi tek seçeneğim var ya kamera için a72 alacağım yada performansı için mi 10t çok kararsızım :D
Kamera için alacaksanız bence bunu alın. Piyasadaki en iyi kameralardan biri var telefonda.

Ya da bütçeyi aşıp buna bakın hem kamerası çok iyi hem işlemcisi vs Mi 10T ile aynı 😀

Top Bottom