Neler Yeni

5000 TL Telefon Önerileri

Galatasaray8

80+ Bronze
Bütçe
5000
Şuan aklımda iphone se ve mi10t var kamerası güzel olsun ve günlük kullanımda bana yetsin çok az oyun oynarım hangisini önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Arkadaşın dediğine ek olarak S20FE'yi bir soruşturabilirsiniz. Isınma ve batarya problemleri geçti diyor aktif kullanıcıları. Bataryası çok iyi olmasa da şu anda 1 günü çıkarıyormuş. Mi10T bence o fiyata fazla yetersiz bir cihaz.Şahsen ne onu ne Iphone SE'yi tercih etmezdim. A72 veya S20FE'ye odaklanırdım.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşın dediğine ek olarak S20FE'yi bir soruşturabilirsiniz. Isınma ve batarya problemleri geçti diyor aktif kullanıcıları. Bataryası çok iyi olmasa da şu anda 1 günü çıkarıyormuş. Mi10T bence o fiyata fazla yetersiz bir cihaz.Şahsen ne onu ne Iphone SE'yi tercih etmezdim. A72 veya S20FE'ye odaklanırdım.
Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunlu bir cihaz.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
sadece 50x olduğu için tercih ederdim zevk amaçlı ama yinede güzel telefon xiomi mi note 10

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Kullanmaya başladığımda 5-6 ay sonra kasmayan bir cihaz istiyorum samsunglar çok kasıyor 1 yıl sonra
Bende Galaxy s7 var. 5 yıl öncenin amiral gemisiydi. Hala hiçbir kasma yok. Samsung'da üst seviye telefonlarda kasma yaşayacağınızı sanmıyorum. Üst seviye bir telefon alırsanız da en az 3 sene rahat rahat gidecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunlu bir cihaz.
İnternetteki videolarda sonradan çözüldü diyorlar. Kullanıcılar da keza aynı şekilde. Yine de düşünen arkadaşlar bir tur kendileri araştırırsa daha iyi olur diyelim o zaman. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Galatasaray8

80+ Bronze
Samsung için söylemiştim, zaten Samsung Galaxy S20 FE tavsiye etmem. Ekran sorunu olan bir cihaz. Bataryayı ve küçük ekranı sorun etmezseniz iPhone SE güzel bir tercih olacaktır.
Batarya yeter zaten günün çoğunu pc de geçiriyorum zaten büyük ekranlı telefonuda sevmem.

Samsung için söylemiştim, zaten Samsung Galaxy S20 FE tavsiye etmem. Ekran sorunu olan bir cihaz. Bataryayı ve küçük ekranı sorun etmezseniz iPhone SE güzel bir tercih olacaktır.
Kamera olarak hangi telefonu önerirsiniz

bu nasıl kamera olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,618
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom