Arama sonuçları: *

1. H

RTX 3060 TI R5 5600X 1080p en düşük ayarlarda darboğaz yaparmı

Teşekkür ederim hocam 🙂🙂🙂😊😊
  2. H

Hocam bide bu ikili 1080p de her oyunu ultrada oynatır mı en güncel oyunlar dahil 1671204267 Çok teşekkür ederim hocam anladım şimdi
  3. H

Teşekkürler hocam peki cyberpunk apex legends rust tarzı oyunlarda yaparmı sistemi daha zorluyoda o yüzden
  4. H

E-spor oyunları oynuyorum en çok önermezmisniz bu ikiliyi yaparsa valoda felan kasma yaratırmı yada fps kaybı vb
  5. H

Psikolojik sıkıntılarım gerimi geldi çok korkuyorum

Evet abi sırf onlar için hayata tutunuyorum özellikle Allah korkum olduğu için ama çok kötü korkular çektim tekrar gelmesinden çok korkuyorum işte :(
  6. H

Çok teşekkür ederim abi Allah razı olsun senden şuan korkum kalmadı hiç
  7. H

Çok teşekkür ederim abi şu kelimelerle bile beni yaşamaya döndürdün zaten seviyorumda senin sayende dahada arttı çok teşekkürler abi
  8. H

Kaygı bozukluğunun abi son bir şey daha söylicem rahatsız ettim seni özür dilerim bu bendeki korkular sende olsa kafana takarmıydın yada intihar gibi şeylere kalkışırmıydın merak ettim
  9. H

Peki ölüm riski varmı abi çok merak ediyorum ama varsa söyle lütfen ama
  10. H

Çok teşekkür ederim abi rahatladım biraz abi birde bu korku öldürürmü kaygı bozukluğu yani ne kadar yemek sııv şeyi yutamasamda bu kendiliğinden inermi aşşağıya sace korkumu bu ölüm riski hiç yok dimi
  11. H

Abi doktoruma randevu almadan konuşamamki psikoloğum var onada gitmiyorum iyileştiydim çünki 2 si içinde randevu almam lazım peki abi şimdi sus içmeye gidicem tekrar kalırsa korkmama gerek yokmu sen olsan kormazmıydın şuan çok sakinim ama o kalınca etkisinden zor çıkıyorum
  12. H

Abi doktoruma söylesem kesin iç der Çünki bu ilaçların aksatmadan kullanıcaksın dedi bana ben sana bıraktıtıcam dedi abi birde saçma oluck ama başkalarını örnek alınca korkularımda azalıyo senin hiç boğazında yemek kaldımı abi yada sıvı tarzı şey kaldığında nefes alamdığın oldumu
  13. H

Abi okadar kötü günler geçirdimki ama hiçbirinde yemek yememezlik yapmadım ama bu korkular beni bitiriyo beynim hiç susmuyodu yemek yerken acaba kalıcakmı korkusuna kapılıyodum ve kalıyodu boğazımda o sıra sace yutmak istiyorum sakin kalamıyorum :( ilaçları içerken ara sıra düşünce geldiğinde...
  14. H

Yani çok takmamakmı lazım kaldığı zaman işte o düşüncelerin hepsi çıkıyo sace nefes almaya odaklanıyorum hocam bu arada seninde boğazında yemek kalıyormu yada kaldığında nefes alamadığın oluyomu yada hiç oldumu
  15. H

15 yeni girdim
  16. H

Hocam beyine düşünme diyemiyoruzki ama ister istemez o düşünce aklımda olsa oda bi kaygı şimdi ben su içerken kesin korkarım yine Çünki demin yutamadım boğazım acımıyo birde kalıcak korkusu var yutamıcam sanki yemeği yutamadığımda kafam hopluyo yada çınlıyo çok kötü bir şey
  17. H

Hocam ölmekten korkuyorum yemek yerken çok korkuyorum ne yapmam lazım hep yalnızım zaten ilaçlara gerimi başlıyım içimi dökmek istedim sace özür dilerim
  18. H

Hocam şimdi genemi geldi korkusuna düştüm ya doktoruma sorsam ilaca devam et de ben sana o ilacı birkaç ay sonra bıraktırıcam diyo birde hocam yemek yerken kalıyoya o korku sırasında öldürmez dimi sace çok şiddetli korkumu bu kendi kendine yutarmıyım yani
Top Bottom