E-spor oyunları oynuyorum en çok önermezmisniz bu ikiliyi yaparsa valoda felan kasma yaratırmı yada fps kaybı vbKimi oyunda yapar.
Teşekkürler hocam peki cyberpunk apex legends rust tarzı oyunlarda yaparmı sistemi daha zorluyoda o yüzdenöneririm sıkıntı olmaz sadece alacağın fps 10 fps daha düşük olur o da sorun değil 250 fps alıyorsan 240 alırsın anlayacağın.
YapmazTeşekkürler hocam peki cyberpunk apex legends rust tarzı oyunlarda yaparmı sistemi daha zorluyoda o yüzden
Teşekkürler hocamYapmaz
Valo gibi oyunlarda darboğaz diye bir şey kısmen yokE-spor oyunları oynuyorum en çok önermezmisniz bu ikiliyi yaparsa valoda felan kasma yaratırmı yada fps kaybı vb
Hocam bide bu ikili 1080p de her oyunu ultrada oynatır mı en güncel oyunlar dahilGrafikleri ultra da oynadığınız sürece darboğaz yapmaz sizin sorunuz 1080p en düşük ayarlardı 1080p ultra ayarda yapmaz.
Çok teşekkür ederim hocam anladım şimdiValo gibi oyunlarda darboğaz diye bir şey kısmen yok
çünkü o tarz oyunlar ekran kartına çok yük bindirmez bu yüzden genellikle ekran kartı %100 kullanılmaz
eğer oyunda optimizasyon sorunu yoksa rahat oynatırHocam bide bu ikili 1080p de her oyunu ultrada oynatır mı en güncel oyunlar dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim hocam anladım şimdi