Arama sonuçları: *

• Users: KaptanMC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaptanMC

🔴Ek Tercihle Yerleşme Olasılığı Kaç ?

Sa, Beyler 1.3M sıralama yaptım 900K-1.5M arası toplam 13-14 tane üniversite seçtim ama hiç biri gelmedi Sizce ek tercih’te bir yere yerleşebilir miyim ? Forumda biri devlet okulları %99,5 dolmuş diyor ne kadar doğru bilmiyorum
  2. KaptanMC

Gerçekten Diş Hastanesine Randevu Alabilen Var mı ❓

Sa, Gerçekten merak ediyorum diş hastanesine randevu alabiliyor musunuz? Yani aylarca takip etsemde en fazla altarnatif hastaneler mi ne diyorsa işte ona alabiliyorum oda kanal tedavi gibi şeyleri yapmıyor sadece muayene, dolgu ve diş çekme gibi şeyleri tek yapıyorlar anladığım kadarıyla
  3. KaptanMC

🟢 İslam Düşmanı Çelişkisi

Sa, Merak ediyorum da bir insan nasıl hem Türk hem de İslam düşmanı olabilir? ❓ Bakın, bir insan İslam'a inanmayabilir, ateist olabilir; bu onun seçimi. Ama Türk olup İslam'a ve değerlerine, Allah'a, peygamberlere, Kur'an-ı Kerim'e nasıl hakaret edebilir, uygunsuz tabirler kullanabilir? Yani...
  4. KaptanMC

Üniversite Binası Sorunu

SA, Yarın gece 23.59'da üniversite tercihleri bitecek. Tercih yaparken en azından düzgün bir yere gidelim; yıkık dökük, lise gibi bir yere gidip zaten yerlerde olan motivasyonumuzu daha da düşürmeyelim diye üniversiteleri seçerken biraz bakayım diyorum. Ama bir üniversiteyi arattığımda...
  5. KaptanMC

🔥İndirim Ea İlk Ay Aboneligi 1,20$

SA, EA Play'in ilk ay aboneliği yine indirime girmiş. Normalde 5,99$ olan fiyat şu an 1,20$ (yaklaşık 57 TL). Abonelikle birlikte Battlefield serisi (BF6 hariç), Star Wars oyunları, bazı Need for Speed oyunları, FC 26, F1 25 ve daha birçok EA oyununa erişebiliyorsunuz. Ayrıca EA oyunlarını...
  6. KaptanMC

🟢Universite Tercih İcin Hangi Yolu İzlemeliyim❓

Sa, Durum şu: 1.1M sıralama geldi ve tercihlerin bitmesine 4 gün kaldı. İki seçenek arasında kaldım, fikirlerinizi merak ediyorum 1. Seçenek: Konya, Sakarya gibi şehirlerde 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı veya Makine/Mekatronik okuyup mezun olduktan sonra yoluma devam etmek 2. Seçenek...
  7. KaptanMC

🟢 Operatör Önerisi Lazım ❓

Sa, Mevcut olarak Turkcell faturasız kullanıyorum ancak fiyatlar aşırı yükseldi. En ucuz paket 10GB/750 dk için 300 TL, 20 GB'lık paket ise sözde indirimli(!) haliyle 750 TL civarında 5G sonrası fiyatlar zaten fırladı, üstelik mobil internetim normalden çok daha hızlı tükeniyor Normalde ev...
  8. KaptanMC

🟢Meyve/Sebze Tat Sorunu

Sa, Son zamanalarda pazardan aldigimiz meyve sebzelerin tatlari artik bana eskiden yedigimiz gibi gelmiyor daha tatsiz tusuz plastik gibi geliyor yani gercio coviden beri oyle ama ozelliklede son zamanlarda bu cok ama cok daha artti gozlemledigim kadariyla ozellikle muzlar kocaman ama tatsiz...
  9. KaptanMC

🍊 En Doğru Anime Çeviri Gurubu ❓

Sa, Beyler en iyi hangisi demiyorum en doğrusunu soruyorum yani bazıları komik olsun diye kendi kafasına göre yazıyor işte bazılarıda türkçeye daha uygun olsun diye bize göre çeviriyor ama bana ham çeviri lazım acaba bire bir aynı şekilde çeviren ham çeviri yapan var mı (bazı kelimler veya...
  10. KaptanMC

Bu Fiyatlar Ne❓

Açıklama bile yapmayacam sadece şu 2 görsele bakın ve siz ne düşünüyorsunuz ❓
  11. KaptanMC

Sinek Dışkısı Nasil Temizlenir ❓

Sa, 2-3 saat önce çöp atıp geldim. Döndüğümde ekranın sol tarafında 7-8 tane küçücük siyah nokta vardı. İlk başta ölü piksel sandım ama dokununca hafif kabarık/tırtıklı hissettirdi. Araştırınca sinek dışkısı olabileceğini öğrendim. Zaten çıkmadan önce ekrana çok küçük bir sinek (tatarcık galiba)...
  12. KaptanMC

🟢İos’A Anime Nasıl İndirilir❓

Sa, Yani eskiden bazı sitelerde indirebiliyorduk ama onlarda kalktı falan yani yerli anime izleme uygulamalarıda yasal olmadığı için apple storde yok diye biliyorum vs. Kısaca İOS’a nerden veya nasıl anime indirebilirim ❓
  13. KaptanMC

🟢Tyt Sorular ve Cevaplari

SA, Ben ozellikle uzay sorusu ve Akis sorusunun cok sacma oldugunu dusunuyorum sizler ne yaptiniz o sorulari mesela ?
  14. KaptanMC

🟢Yks Hakkinda Konusalim

Sa, Beyler malum yarın YKS var ama sizce gerçekten çalışmaya değer mi? Yani bence devlet bilerek insanlar okumasın; daha alt sektörde tesisat, tarım, inşaat, garsonluk gibi işlerde çalışsınlar, o sektörler boşalıyor diyorlar diye düşünüyorum. Mesela geçen sene sınavda çıkan bir soru vardı. Ben...
  15. KaptanMC

🟢V2ray Tunelleme Sorunu

Sa, Bildiğiniz gibi internet fiyatları uçtu ve operatörler (özellikle Turkcell) artık normal internet yerine haftalık Instagram/YouTube paketleri veriyor. Ben de bunu V2ray ile tünelliyorum, bu sayede her yerde kullanabiliyorum. Ancak şöyle bir sorunum var: Genelde bu tarz bug hostlar için...
  16. KaptanMC

Yardım 🔴Vbios Kilitlendi Ne Yapmalıyım ❓

Sa, Beyler bir kaç gündür pc bozulmuştu her yöntemi denedim olmadı en son buzzer aldım 8bip ötünce sorunun GPU olduğunu anladım neyse windows güncellemesinde bozuldupu için VBios olacağından şüphelendim ve öyleymiş allahtan Nitro+ modelinde çift bios vardı switch’i kaydırdım açtım çalılıyor...
  17. KaptanMC

🟢PC Görüntü yok (Yardım)❗️

Sa Kaspersky ile tam tarama yapmak için için msconfig'den Güvenli Önyüklemeyi (Ağ ile) açtım. Yeniden başlat dedi tamam dedim ve o sırada Windows güncellemesi olduğu için otomatik başladı. Güncelleme bitene kadar dışarı Çöpü atıp gelim dedim geldiğimde PC açıktı hayla ama monitör uyku moduna...
  18. KaptanMC

🟢5G Kampanyası Hotspot Engeli Aşma

Sa, Beyler bilgisayara mobil veriyi paylaşayım dedim ama Turkcell 5G kampanyasındaki hediye internet paylaşılmıyormuş hotspot engeli varmış bende basit bir teknik bilgi ile engeli aştım ve O hediye interneti bilgisayarla paylaşmak isteyenler için bu konuyu açtım CMD'yi Yönetici Olarak...
  19. KaptanMC

🔴 Türk Telekom Rezilliği (Sabır Testi)🔴

Sa, Beyler dubleks evdeyim, üst kata Wi-Fi (5Ghz) çekmiyor ve ping oluyor diye (burada da konu açmıştım) ethernet kablosu çekmeye karar verdim. Duvardaki Cat3 prizi söktüm ki içinde zaten Cat6 (ethernet kablosu) varmış. Modemin oradaki prizi açıp Cat6 yerine sadece fiberi görünce jeton düştü...
  20. KaptanMC

Ticaret Fikiri Deneme #1

Sa, Beyler 1 Ay önce vs. Kasa İçi ekranların TR Fiyatlarını görünce Aklıma geldi bir araştırdım hesap kitap yaptım ve çok daha uyguna satabileceğim bir yol buldum Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Bildiğiniz bu gibi Kasa içi veya Aksesuar olarak ekranlar ya çok pahalı yada Yok Türkiye piyasasında...
Geri