Arama sonuçları: *

• Users: KaptanMC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaptanMC

🟢5G Kampanyası Hotspot Engeli Aşma

Sa, Beyler bilgisayara mobil veriyi paylaşayım dedim ama Turkcell 5G kampanyasındaki hediye internet paylaşılmıyormuş hotspot engeli varmış bende basit bir teknik bilgi ile engeli aştım ve O hediye interneti bilgisayarla paylaşmak isteyenler için bu konuyu açtım CMD'yi Yönetici Olarak...
  2. KaptanMC

🔴 Türk Telekom Rezilliği (Sabır Testi)🔴

Sa, Beyler dubleks evdeyim, üst kata Wi-Fi (5Ghz) çekmiyor ve ping oluyor diye (burada da konu açmıştım) ethernet kablosu çekmeye karar verdim. Duvardaki Cat3 prizi söktüm ki içinde zaten Cat6 (ethernet kablosu) varmış. Modemin oradaki prizi açıp Cat6 yerine sadece fiberi görünce jeton düştü...
  3. KaptanMC

Ticaret Fikiri Deneme #1

Sa, Beyler 1 Ay önce vs. Kasa İçi ekranların TR Fiyatlarını görünce Aklıma geldi bir araştırdım hesap kitap yaptım ve çok daha uyguna satabileceğim bir yol buldum Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Bildiğiniz bu gibi Kasa içi veya Aksesuar olarak ekranlar ya çok pahalı yada Yok Türkiye piyasasında...
  4. KaptanMC

Eminönünde Adaptör Nerden Bulurum ?

Sa, Beyler Monitör için 12V 5A adaptör alacam bulunduğum bölgede gezindimde yok varsada Kalitesiz Çöpler ve Orjinal fiyatı istiyorlar Neyse Bir kaç kişi Emin Önüne git orda toptancılar var her türlü elektronik alet var bulursun ucuza istediğini dediler Tam olrak eminönünün neresinde bulabilirim
  5. KaptanMC

Sonunda Evden Atıldım 😅

Sa, Ailemle zaten süregelen sorunlarımız vardı, detaylara girip uzatmayacağım. Dün geceden beri gergindim, sabah çıkan bir tatsızlık sonrası iyice tartıştık ve sonunda beni evden çıkardılar. Telefonumu alıp çıktım. Daha önce de başıma gelmişti ama o zamanlar camiler 7/24 açıktı hem de yaşım...
  6. KaptanMC

🔴Adaptör Önerisi Lazım

S.A. Bizimkiler monitörün adaptörünü çöp sanıp hurdacıya sattığı için yeni bir tane almam lazım. Piyasada hep C5/C7 girişli (ince uçlu) modeller var ama ben elimdeki kaliteli kabloyu kullanmak ve daha sağlam olması için C13 (PSU kablosu) girişli bir model arıyorum. Teknik Detaylar: Voltaj: 12V...
  7. KaptanMC

🔴YARDIM🔴 İphone Video Nasıl indirilir ❓

Sa, İphone’da Girdiğim sitedeki videoyu otomatik algılayıp indirme seçeneği sunan, ücretsiz ve indirme limiti olmayan bir yöntem veya uygulama var. Aloha kullanıyorum ama onun 7 video limiti var günlük
  8. KaptanMC

🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Sa, (Umarım Fiyatlandırma Hatası nedir) Forumda bir arkadaş için PSU’lara bakınırıken Fark ettim Bu Fiyata Bedava Tier List’de A / High-End Yani en üst düzey Kapon kapasitörler Korumalar tam ATX 3.1 PCİe 5.1 yani en son güncel versiyon her şey “Enermax Revolution III ERV1000G-AHG-MAC”...
  9. KaptanMC

Yardım 🟢MSI MAG 256F Monitörü olan var mı ❓

Sa, Konu uzun, özetlemek gerekirse 2-3 aydır PC kullanmıyordum ve bizimkiler monitör güç kablosunu kaybetmiş. Acil, bu monitörün güç kablosunun ön taraftaki etiketi gözükecek şekilde fotoğrafına ihtiyacım var. (Evde bir tane buldum ama bu 2015 üretim ve model numarasına bakınca Zyxel fiber...
  10. KaptanMC

Turknet vs Türk Telekom; İSS Önerisi

Selamunaleyküm Son 6 aydır TurkNet kullanıyordum. İlk 2-3 ay her şey çok iyiydi; evde 5 cihaz aynı anda bağlı olmasına, PC’de arkada video ve tarayıcı açık olmasına rağmen CS’de ping ve gecikme değerlerim etkilenmiyordu bile. Ancak son 3 ay performans berbatlaştı. Ev boş olsa ve arkadaki her...
  11. KaptanMC

Kusturmayacak Kalori amaçlı Tarif var mı ??

Selam beyler, bir süredir spora başladım ve hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Günlük kalori ihtiyacım için yapay zeka süt + bebek bisküvisi önerildi. Bunu bir çok insandan ve Instagram’daki vücut geliştiriciden de duymuştum, ben de denedim. Ama kıvamı lapa gibi oluyor ve içerken midem...
  12. KaptanMC

ARC Raiders'i En ucuz Nereden Alirim ❓

Sa, Beyler En ucuz'a ARC Raiders'i Nereden veya Nasil Alirim ❓ -Simdiden Belirteyim Iste icinde Sadece ARK Raiders bulunan Ucuz Hindistan,Ukranya Hesaplari falan istemiyorum Steam key veya daha iyi oneriniz varsa o turde daha ucuz bir sey ariyorum
  13. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten icim disim doner oldu XD Neyse Onerdiginiz guzel gider dediginiz bir seyler var mi ❓️❓️
  14. KaptanMC

🟢Oyun Oynamak Icin Ekip Araniyorrr🟢

Sa, Beraber Oyun oynayacak Ekip Ariyorum Hazir Ekip olabilir veya sizle beraber Ekip'te kurabiliriz vs... Not: Eger bu konuyu gordugunuzde Ekip bulmussam bile yazin yine'de (Edit: henuz bulamadim 18.01.2026 XD) 19 yasindayim / Oyun konusunda sıkıntı yok Nerdeyse Her turden oyun oynayan...
  15. KaptanMC

Dehset Indirim,Bedava para Konulari Nereye Kayboldu❗

SA, fark ettim de, işte cart curt kampanyalarını birleştirerek neredeyse bedavaya ürün alabildiğimiz ya da para kazandıran konuları pek görmüyorum şu aralar. Yok mu? O muhteşem 50-70 sayfa üzerine konuşulacak o konulardan :kekw: Şaka bir yana, şu sıralar ARC Raiders'ı almayı düşünüyorum üye...
  16. KaptanMC

🔴Hepsiburada Rezilligi❗️

Sa, Kisaca Ozetgecmek gerekirse: Hepsiburada’dan aldığım bir Wi-Fi adaptörü (Abdullah abi’nin paylaştığı) bilgisayarıma ciddi sorun çıkardı. Başta her şey normaldi ama bir süre sonra bilgisayar dondu; CPU aşırı yüklenmeye başladı, fanlar yüksek hızda çalıştı ve voltaj değerleri yanlış okumaya...
  17. KaptanMC

🔴WI-FI Adaptoru Degistirdikten Sonra DC Giremiyorum

SA, 100 Mbps fiber internet kullanıyorum fakat eski Wi-Fi adaptörümün anteni'nin 1'i kayıp ve diğeri gevşek olduğu için 2.4 GHz’de sadece 30 Mbps civarı hız alıyordum. Bu nedenle yeni bir adaptör almayı düşünüyordum. Donanım Arşivi’nin paylaştığı isimsiz (no-name) Wi-Fi adaptörünü aldım ve...
  18. KaptanMC

🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

SA, Beyler Onceki TV Durduk Yere Bozuldu Ledleri yandi Muhtemelen Kotu bir markaydi arastirdim ve Led Yanma olayi cok oluyormus ozelliklede tamda garanti bittikten bir sure sonra Neyse Suan F/P Bir TV Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim Dusundugum ozellikler -50-65'' Arasi (Onceki 65'' idi...
  19. KaptanMC

🔴 Deprem Oluyor (Acill Uyari)❗

Sa, Beyler Cok Fena sallandi 3 Kez Istanbul Havada Cok Kotu ** Yine Bildirim falan gelmedi ❗ ** Bende Konu acarak haber vereyim dedim XD Anadolu yakasindayim 3 kere sallandi toplam 7-15 saniye araliklar ile her biri 5 saniye falan
  20. KaptanMC

🔴CS2 Bu Charm Ne Kadar Eder ❓️

Sa, Arkadasimla Cephanelik bileti kasip actik ve O'a Patters degeri iyi bir charm cikti ve baktim bu charm'in en iyi rengiymis Sizce Degeri Ne kadar eder ve nereden satabilir bu isten anlayan biri yardimci olursa sevinirim
Geri