Bu Fiyatlar Ne❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,950
Açıklama bile yapmayacam sadece şu 2 görsele bakın ve siz ne düşünüyorsunuz ❓

IMG_3321.webp
IMG_3323.webp

Üretimi yok çünkü elde olan stokları öne sürmüşler böyle bir kıyaslama yapmak saçma GT 430 arat internette 5k falan belki bulursun benim eski ramlar de 117k diyordu en son o yüzden stokta kalmayan ürünler genelde nadir olarak alginaip fiyatlar şişiyor böyle konu açılması saçma aslında

Üretimi yok çünkü elde olan stokları öne sürmüşler böyle bir kıyaslama yapmak saçma GT 430 arat internette 5k falan belki bulursun benim eski ramlar de 117k diyordu en son o yüzden stokta kalmayan ürünler genelde nadir olarak alginaip fiyatlar şişiyor böyle konu açılması saçma aslında
Bilmeyenlerde saçma sapan fiyatlara koyuyor ikinci elde

Hocam farkındaysanız burda özel bir üretimden bahsetmiyoruz yani Nvidia’nın kendi tasarımı olan sayılı kartlardan değil bunlar normal kart sadece üretimi durdu çünkü 5060 daha uygun bir fiyattla çıktı yani stok olmaması fiyatın bu denli saçmalayacağı anlamına gelmez bu naısl mantık zaten bende onda bahsettim ya bu fiyat niye böyle yani stok olmaması değerli kılmıyor 2.elde dolu bunlar

Ayrıca orada 1 yıllık geçmiş var basın oraya en düşük 15K’yı falan görmüş diyor yani kart normalde 5060 çıkmadan önce bile daha pahalıymış yani stok bittikten sonra pahalaşmado zaten saçma fiyattaymış vs.

Tamam hadi bunları boş verin RTX 3060 tekrar piyasaya sürüldü nvidia tekrar üretti ve şuan avrupa ve amerikada raflarda ve 329$ satılıyor minimum onun hakkında ne düşünüyorsunuz ? RTX 5060 dururken 329$’a hiç bir değiliklik yapılmadan tekrar piyasaya sürülen 3060 ların fiyat mantıksızlığı ne olacak ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmeyenlerde saçma sapan fiyatlara koyuyor ikinci elde
İşte bir diğer sorunda o insanların çopu bu tarz teknokojileri fiytları takip etmiyor genelde vatana falan gidip alıyorlar direk kazık fiyattan her neyse sonra satmak istediğinde bu saçma fiyatları baz alıyorlar piyasa iyice çöpe dönüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elden 12-13k ya al temiz garantilisini
Hocam ben almayacağım sadece 2.eldeki saçmalığı sıfır ürünlerde görmek aşırı sma geldi ondan paylaştım

Ayrıca RTX 5060’lar şuan 2.elde 13.500-15K arası fiyattan satılıyor yani 2.el onu alacağıma
1-2K ekler sıfırını alırım direk içimde rahat eder Hatta ve hatta ündirimler ve kampanyalar ile muhtemelen 14 bilemediniz 15K ya düşüyordur sıfır’ı bence yani 2.el ile sıfır’ı aynı fiyattan almak mümkün yani yine 2.el saçmalığı işte isterse alalı 1 ay olsun o ürün 2.eldir ne yaptığını ettiğini bilemem adamın sonuçta bence 6-8 aylık diye 2.elde satılan kartlar 12-13 bandında olmalı en falza bence kesinlikle 13.5-15K saçmalık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,426
Üyeler
199,357
Son üye
parsnal

Geri