tabii ki, %30-35 fiyat avantajı lazım rakibine karşı önde olması için.
ben 4070ti superden geçeyim diyordum da beklentimin altında kaldı performansı. Birebir 5080 ayarında olsaydı alırdım.
7900 XT bile 28000 TL başlangıç fiyattan satılıyor. 7900 XTnin gerisinde kalan bir ekran kartını o fiyattan koymazlar. AMD nvidia gibi türkiyede kazık yapıştırmıyor. Önceki seri AMD ekran kartlarıda çıkarken Nvidia ekran kartlarına göre çok çok iyi çıktı. Ayrıca AMD stok sorunu yaşatmayacağına söz verdiği için piyasada bol bol 9070-9070XT ekran kartı göreceğiz. Bu sebeple Nvidia gibi 2 katı fiyattan yapıştırma olayları felanda olmaz.
tabii ki, %30-35 fiyat avantajı lazım rakibine karşı önde olması için.
ben 4070ti superden geçeyim diyordum da beklentimin altında kaldı performansı. Birebir 5080 ayarında olsaydı alırdım.
Ya hocam kb ama sizin gibi insanları hiç anlamıyorum Yani miss gibi RTX 4070Tİ varsa niye RX 9070XT'ye geçmeyi düşünürki insan (5080 gücünde olsa bile)
Şahsen RTX 4070 ve üzeri kartı Olanlar
RTX 7000 serisine kadar Kart almamalılar hem 7000 serisinde meshing vs. Gibi bazı teknolojiler yerine oturacak hem'de 4070'in açamadığı oyun şuan yok zaten
7900 XT bile 28000 TL başlangıç fiyattan satılıyor. 7900 XTnin gerisinde kalan bir ekran kartını o fiyattan koymazlar. AMD nvidia gibi türkiyede kazık yapıştırmıyor. Önceki seri AMD ekran kartlarıda çıkarken Nvidia ekran kartlarına göre çok çok iyi çıktı. Ayrıca AMD stok sorunu yaşatmayacağına söz verdiği için piyasada bol bol 9070-9070XT ekran kartı göreceğiz. Bu sebeple Nvidia gibi 2 katı fiyattan yapıştırma olayları felanda olmaz. Alıntıyı görüntüle
Hocam Öncelikle Şunu bı açıklığa kavuşturalım Evet Fiyatların Pahalı olması'nın sebebi Nvidia Çünkü Stok Yok Ve kart sürdü piyasaya
Ama Fiyatları 2X-4X yapan Nvidia değil Fırsatçı Satıcılar/Firmalar
Yani Emin olun Nvidia'nın bu kartlardan elde ettiği gelir nerdeyse umrunda değil adamların size tavsiyem Nvidia'nın
2023-2025 Arası Data'sına bakın paylaştılar ve Şuan Parayı Data server'ları Yani Aİ'dam vuruyorlar Gamer bölümünden kazandıkları para, Aİ'dan kazandıkları paranın çeyreğinin yarısı bile etmiyor
Bu arada yanlış anlamayın RX 9070XT'nin 25'dan başlamasını savunuyorum bende, sadece fiyatları üretici'nin değil markanın arttırdıgını belirtmek istedim