Arama sonuçları: *

1. Sevinç1507

Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
  2. Sevinç1507

Metrobüs 7/24 Çalışıyor Mu?

Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?
  3. Sevinç1507

Borsayı Öğrenmek İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar selam borsayı öğrenip yatırım gibi işlere girişmek istiyorum hem hisse hemde kripto olsun . Bunu öğrenmek için aklıma yt geliyor , sizin bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz kanal var mıdır ?
  4. Sevinç1507

Baseus Marka Nasıldır Dostlar?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_baseus-cafule-mikro-icin-24a-1m-usb-kablo-kirmizi-siyah-1205960.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=tr|mm|rt|pmax|performance|nsp|rt_shopping_generic_nsp_na_pmax-other-all-products-new|na|d2c|AOP|OSB0002JOM&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gad_cam...
  5. Sevinç1507

Cashback Veren Banka Kartı Lazım

Arkadaşlar selam trendyol , hb , steam ve epic'de cahsback veren kart lazım nays gibi . Böyle bir kart var mıdır ? Paycell'e baktım ama hem hb yok hem trendyol kampanyası nays gibi değil
  6. Sevinç1507

Kayıtlıyken Tercih Yapabilir Miyim ?

Arkadaşlar selam ben şuan 4 yıllık bir bölüme kayıtlıyım ama tercih yapmak istiyorum genede , yapabilir miyim ? kaydıma bir şey olur mu? ya da bu soruları yök'ü arayıp mı sormalıyım ya da ösym'yi mi? ( sınava girdim tekrardan )
  7. Sevinç1507

Dying Light 2 Alınır mı?

Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya değerdir ?
  8. Sevinç1507

Ayt 2026 2 Soru İptali

Arkadaşlar selam , ayt mat ve edebiyatta birer sorunun cevabı değiştirildi . Matematikteki 23. Soru C'den A'ya çevrildi ki bu saçmalık . Benim gibi düşünenler cimere şikayet edip soru iptal talebinde bulunursa sevinirim .
  9. Sevinç1507

Twitter Ahmet Mümtaz Taylan...

Arkadaşlar selam twitter'da 20 kere bu karşıma çıkmıştır : " Ahmet Mümtaz ile tartışmaya girdi , dava açacak , gofretine iddiasına girdi ... " ve hep bu posta merak edip baktığımda beni hürriyetin sitesine ( çakma ) yönlendirdi ancak sitedeki konuşma metinlerine bakınca 5-6 satır okuduktan sonra...
  10. Sevinç1507

İlk İş Reddimi Yedim

Arkadaşlar selam aylar önce bir fuar işinde çalışmıştım ve tekrar çalışmak için başvuruda bulundum başka bir firmada . Ancak red yedim . Fuar işi olduğu için ve çokda elzem olmadığı için koymadı ama bana koyan şey taa kadıköye kadar git yol parasınıda sen öde , zamanında , enerjinde gitsin...
  11. Sevinç1507

Altyapı Çalışması Yarıda Kesildi

Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 2 hafta önce binamızın civarında bina yıkımı gerçekleşti . Yıkımdan önce internet kablolarını kestiklerinden dolayı bizimde internet gitti ( bütün bir sokağın dls bağlantısı gitti neredeyse ) . Ancak komşular çalışanlarla konuşunca inşaat firmasının tt'ye...
  12. Sevinç1507

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Arkadaşlar selam iphone 11 ile bağlanmaya çalıştım bağlandıda hatta ama ne yt ne de başka bir şey açıldı , hala internet yok uyarısı yiyorum sitelerde falan . Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? ( 2 farklı usb alıcı kullandım ikisindede aynı sonuç verdi , Windows 10) Bir de dsl bağlantısı...
  13. Sevinç1507

Kyk kredi nasıl dondurulur?

Arkadaşlar merhaba okulu dondurdum ve kyk'yıda donduracağım ancak nasıl yapacağımı tam anlamadım ve bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  14. Sevinç1507

Kentsel dönüşüm ne zaman biter ?

Arkadaşlar merhaba İstanbul Bakırköy'e yaşıyorum ve benim evimin çevresindeki 2 ev dönüşüme girecekmiş ( reklam afişlerini asmışlar 😭) . Sorum şu bu reklam afişleri asıldıktan ne kadar sonra başlar inşaat ve tahmini ne zaman biter . Ayrıca ağır ağır söveceğim şeyler nedir deneyimli arkadaşlar...
  15. Sevinç1507

Mc Donalds Yılbaşı oyunu

Arkadaşlar selam MC yılbaşına özel ayın 31'ine dek sürecek olan bir oyun çıkarmış sorular "hangi burgerin kendisine özel hardal sosu vardır","hangisinin köftesi patatesten yapılır", "mc chicken eti tavuğun hangi bölgesinden yapılır" gibi sorular var ama chatgpt'nin sohbet modu ile verilen 40...
  16. Sevinç1507

Arkadaşa hediye tavsiyesi

Arkadaşlar selam bir kız var ona yılbaşı çekilişinde hediye almam lazım , biliyorum kişisel özelliklerine göre en iyi hediyeyi ben alırım ama bende o kadar tanımıyorum kızı 😁 . Tıp okuduğundan stetoskop almayı düşündüm ama diğer arkadaşlarım önermedi , en sonda ucuz diye kablosuz hoparlör...
  17. Sevinç1507

Crack oyunu silemiyorum

arkadaşlar merhaba dispatch indirdim oyunindir den ancak kendisini uygulama olarak göstermiyor ondan bcuninstaller'da gözükmüyor nasıl silebilirim?
  18. Sevinç1507

Okulu donduracağım kyk sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar merhaba hazırlıkta okumaktayım ve 2. dönem geçersem fakülteye geçme olanağım var ancak ben istemiyorum irregular olacağımdan ondan donduracağım ancak aynı zamanda kyk burs / kredi başvurmayı düşünüyorum sizce krediye değilde bursa başvurmalı mıyım? Ya da seneye mi bırakayım başvuru işini
  19. Sevinç1507

Nays hacklendi sanırsam

Arkadaşlar merhaba " nays artık yok " gibisinden uygulamadan bir bildirim gelmiş maskeli adamların olduğu merak edip uygulamayı açayım dedim açılmadı , aksilik var diyor zaten
  20. Sevinç1507

Mhrs randevu bulamamam normal mi?

Arkadaşlar merhaba cildiye için istanbul avrupada randevu aradım ama yok dedi aynı şekil göz hastalıkları içinde yok dedi . Normal mi? Fiziksel almak istesek alabilir miyiz?
Geri