Baseus Marka Nasıldır Dostlar?

Sevinç1507

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,747
Arkadaşlar selam bu type c kabloyu almayı düşünüyorum telefonum için marka kaliteli midir? ( Düzeltme attığım kablo micro usb imiş )
aynı markanın şu powerbank'ide dikkatimi çekti buda nasıldır ?

Baseus , spiegen iyidir genel olarak

powerbanklerini kullanmadım. kabloları güzel.

Baseus , spiegen iyidir genel olarak
powerbanklerini kullanmadım. kabloları güzel.
teşekkürler , şu kablo hakkındaki fikirleriniz nelerdir ?

Arkadaşlar selam bu type c kabloyu almayı düşünüyorum telefonum için marka kaliteli midir? ( Düzeltme attığım kablo micro usb imiş )
aynı markanın şu powerbank'ide dikkatimi çekti buda nasıldır ?
güzel markadı ayrıca spigen ve anker belkin bu markalarada bakabilirsin birde ugreen var hocam

https://www.amazon.com.tr/Baseus-Cr...702&sprefix=usb+type-a++type-c,aps,209&sr=8-7

100w

Benim favorim ugreen. Baseus da çok ürün aldım hiç sorun çıkarmadı. Kablo, kulaklık aldım hep. Arkadaşların yazdığı markalar da genel olarak başarılıdır.

Pahalı bence daha iyi kablolar var o fiyatta

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada arada satıcılara bakamayabilirim hocam yanlışlık olmasın güvenilir direk satıcı amazon.com.tr olsun
hocam ikisindede satıcı amazon değil ama 5 yıldızlı , zaten 1 kablodada çok bir şey çıkmaz heralde .
Hocam birde benim adaptör zaten hızlı şarj desteklemiyor ( telefonda 35w anca ) o yüzden 100w çokda bir şeyime yaramaz anca geleceğe yatırım

bu arada arada satıcılara bakamayabilirim hocam yanlışlık olmasın güvenilir direk satıcı amazon.com.tr olsun
hocam birde birde benim adaptör 0.5A diyor telefonda 4.5A sıkıntı olmaz değil mi 5A ile?

Kabloları dandik bence. Bir kaç kere aldım hep sorunluydu. W gösteren kablosunuda aldım iphone telefonu şarj etmiyordu arada ve en son kablo içerden koptu herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,436
Üyeler
201,204
Son üye
indecator

Geri