Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,710
Arkadaşlar selam twitter'da 20 kere bu karşıma çıkmıştır : " Ahmet Mümtaz ile tartışmaya girdi , dava açacak , gofretine iddiasına girdi ... " ve hep bu posta merak edip baktığımda beni hürriyetin sitesine ( çakma ) yönlendirdi ancak sitedeki konuşma metinlerine bakınca 5-6 satır okuduktan sonra ne haltların döndüğünü anladım üstelik yorumlarda tam biz keriz avındayız der gibi . Ayrıca hürriyetin logosuna tıklayıncada kaçak film sitesinde yanlışlıkla reklama tıklanmışçasına bir site geldi . Sözüm oki insanların kumara , bahse olan farkındalıkları arttı , bunlarda yatırım üzerinden keklik avına girişmişler dikkatli olalım.
( Normalde görsel koyacaktım ancak işlemlerin nasıl yapıldığı vs. anlatıldığı için buraya atıp risk almak istemedim ancak konuşmalar hiç bu konumlara gelmiş insanların böyle bir programda sarf edecekleri sözler değildi ayrıca yorumlardada yatıran herkes para kazanıyor kaybeden yok maşallah )
( Normalde görsel koyacaktım ancak işlemlerin nasıl yapıldığı vs. anlatıldığı için buraya atıp risk almak istemedim ancak konuşmalar hiç bu konumlara gelmiş insanların böyle bir programda sarf edecekleri sözler değildi ayrıca yorumlardada yatıran herkes para kazanıyor kaybeden yok maşallah )