Arama sonuçları: *

• Users: Pasacik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Youtube'da MCHOSE G75 Pro incelemesi yapılabilir

Merhabalar, donanım arşivi bütçe dostu ürünler incelemeyi seviyor diye biliyorum. İnsanların bu kadar ön yargıyla yaklaştığı Rampage ürünleri almak yerine MCHOSE G75 Pro gibi F/P açısından harika bir klavyenin incelemesinin olmaması büyük bir eksi olur. Bu klavye elime ulaştı ve aldığım ürünler...
  2. P

Yunanistan'a alınan orijinal DualShock 4 reset tuşuna basınca bozuldu

Arkadaşlar çok garip bir olay ile karşılaştım. Yunanistan'a geçen senenin yaz tatilinin başında gitmiştim ve oradan orijinal bir DualShock 4 aldım. O zamandan beri sorunsuz kullanırken telefonuma bağlamaya çalıştım ama sürekli bilgisayara bağlanmak için istek gönderiyordu. (kapalı olsa bile...
  3. P

Ready or Not mod paketim

Merhabalar, şuanki Ready or Not oyun sürümü için mod paketi yaptım. https://www.mediafire.com/folder/qa9box5wwajwg/Ready_or_Not_mod_paketi Oyuna ek dürbünler, lazerler ve görüş açısı ekleniyor. Görüş açısı biraz değişip daha gerçekçi oldu bu mod sayesinde. Aynı zamanda bu mod ile artık tek bir...
  4. P

Muhabbet kuşum 10 kasım 20:28'de öldü

saat 20:28'de öldü maalesef. Güzelce toprağa gömdük sürekli omzumda şarkılar söylemesi ve kulağımla oynaması sürekli aklımda kalacak. Benim için mükemmel bir kuştu hiç bir kuşa benzemiyordu sanki başka bir şey vardı gibi. Elimden geleni yapmaya çalıştım bu süreçte çok fazla ilgilendim kuşumla...
  5. P

Hakiki deri ceket vs ucuz gerçek deri ceket

Merhabalar, normalde hakiki deri ceket fiyatları çok daha fazla iken 3000 TL'ye hakiki deri ceket aldım. Hakikaten hakiki deriydi ancak çok fazla kuzu kokuyordu ve gözüme güzel görünmedi. Aynı fiyata kaliteli suni deri ceket varsa hakiki deri ceket mi yoksa suni ceket mi?
  6. P

CS2 arkadaşlarla vs nasıl atılır

Arkadaşlar CS:GO'da arkadaşlarla 4v4 atıyorduk ama CS2'de bir türlü bunu nasıl yapacağımızı bulamadık. Hiç bir yerde yazmıyor ve alıştırma olarak girdiğimizde diğerlerini oyundan atıyor. Nasıl olacak?
  7. P

Bu monitör alınır mı?

https://www.ciceksepeti.com/dragos-edgeless-gp-f28uhd-1ms-4k-60hz-hdmi-dp-freesync-rgb-28-monitor-kcm79555474 Bu monitör alınır mı?
  8. P

Zippo çakmak yanmıyor

Merhabalar, orijinal zippo çakmağım yanmıyor. Benzinini doldurdum ancak yandıktan bir kaç saniye sonra sönüyor. Videosu burada neden oluyor bu?
  9. P

Gerçek imzalı fenerbahçe yeni sezon forması ne kadar eder?

Merhabalar, elimde tüm imzalar sahip fenerbahçe forması var. Orijinal puma fenerbahçe forması ve üzerinde tüm fener futbolcularının imzaları var. Ben bunu satmayacağım ancak değerini merak ediyorum ne kadar eder bu? Arkasında Paşa (benim ismim) yazıyor ve numarası 12. Babamın fenerbahçe...
  10. P

1000 Mbps internet gerekli mi?

Merhabalar, yeni yapılan sitemizde 1000 Mbps turknet fiber altyapısı destekliyormuş. Bunu duyunca çok sevindim. 5 kişilik aileyiz 4 kişi interneti çok ciddi bir şekilde kullanıyoruz. Benim indirdiğim oyunlardan sonra internet resmen ölüyordu ve 1 2 saat kendine gelemiyordu. VDSL ve 65 Mbps'ydi...
  11. P

Yapay zeka ile resim çizen ücretsiz program arıyorum

Merhabalar, ücretsiz olup yazdığımız şeyleri resime dönüştüren uygulama arıyorum. En iyisi hangisidir?
  12. P

Ekran kartında 2 fandan biri diğerinden daha hızlı çalışıyor

Arkadaşlar merhaba, ben farkettim ki ekran kartımın 2 fanı var ve fanlardan soldaki fan sağdakinden çok daha hızlı çalışıyor. İkisi de dönüyor ama EVGA'nın uygulamasında sadece 1 fan gözüküyor. Elimi fanların altına doğru koyuyorum sağ fan %80'de iken gayet iyi çalışıyor ancak soldaki fan sanki...
  13. P

OC yapmam için yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar GTX 1080 kartım ile R5 2600X İşlemcim darboğaz yapıyor. Yapmayacak şekilde işlemcime OC yapmak istiyorum. Şuanki sıcaklıkları işlemci kullanan oyunlarda maksimum 67 derece görüyorum. Arada bir 71'e çıkıp tekrar düşüyor.
  14. P

Stok soğutucu ile neden işlemci bu kadar serin?

Merhabalar, CS:GO'da biliyorsunuz daha çok işlemci kullanan bir oyun ancak işlemcim 60 derecelerde takılıyor. Baika oyunlarda da aynı şekilde. Nasıl bu kadar serin? 3 yıldır kullanmama rağmen ne macun değiştim ne soğutucusu iyi. Stok soğutucuyla kullanıyorum.
  15. P

Truckersmp isimlerin yanındaki yazılar nasıl ekleniyor?

Merhabalar, truckersmp'de insanların isminin yanında ladybear veya RTX 3090 gibi şeyler yazıyor. Nereden yapıyorlar?
  16. P

GTX 1080 aşırı yüksek sıcaklık

@AirLife GTX 1080 ekran kartımda sıcaklıklar 92 dereceye ulaşıyor undervolt olmadan. Undervolt yapınca bile sıcaklık o kadar farketmiyor. Değerleri atacağım. 1693060233 Boştaki sıcaklık değeri: Zaman geçtikçe 41 dereceye kadar düşüyor fanlara özel ayar çektim yoksa 60 derece falan. 1693060317...
  17. P

BIOS güncellerken donuyor ve reading failed diyor.

Merhabalar, BIOS güncelleme dosyasını 2 GB'lik belleğime attım. Güncellemek için BIOS ekranına girdim. ASUS EZ Flash 3 Utility'den dosyayı seçtim. Seçince bi 5 dakika donup reading failed diyor. Yanlış yerden mi yapıyorum?
  18. P

Güvenli önyükleme nasıl açılır?

Merhabalar, B450M-K anakartımda güvenli önyüklemeyi nasıl açarım? Video falan atmayın bir şey anlamıyorum direkt anlatırsanız güzel olur.
  19. P

ETS2 kalabalık sunuculara nasıl girilir?

Merhabalar, ETS2'de yüzlerce kişinin olduğu sunuculara girmek istiyorum. Ne kadar kalabalıksa o kadar iyi olur nasıl girebilirim? Oyunun içindeki sunucular maksimum 10 kişilik.
  20. P

Tlauncher indirdiğim çoğu mod çöküyor

Merhabalar, minecraftta indirdiğim modlardan bir çoğu açılmadan hemen çöküyor. Sistemim gayet iyi. Mesela mod olarak medieval mc, better MC gibi modlara örnek verebilirim. Sistem özelliklerim GTX 1080, AMD Ryzen 5 2600X ve 16 GB Ram.
Geri