Nasıl ve nereden giriliyor?Truckersmp
Hocam kalabalık alanlara nasıl gitcez yaTruckersmp
Duisburg ve calaiste yığılma var.U
Hocam kalabalık alanlara nasıl gitcez ya
TruckersMP ile. YouTube'da detaylı ve ne yapman gerektiğini anlatan videolar var.Merhabalar, ETS2'de yüzlerce kişinin olduğu sunuculara girmek istiyorum. Ne kadar kalabalıksa o kadar iyi olur nasıl girebilirim? Oyunun içindeki sunucular maksimum 10 kişilik.
truckersmp indirip duisburg calais yoluna gitmelisin veya diğer seçenek bütün mapleri satın alıp promods indirip kirkenes gidebilirsinMerhabalar, ETS2'de yüzlerce kişinin olduğu sunuculara girmek istiyorum. Ne kadar kalabalıksa o kadar iyi olur nasıl girebilirim? Oyunun içindeki sunucular maksimum 10 kişilik.
Calais Duisburg arası popüler orası yenilendikten sonra patlama yaşandı o yolda gidip gelenlerde öncesinde alp dağlarında yığılma oluyorduU
Hocam kalabalık alanlara nasıl gitcez ya
fps çok düşüyor kalabalıkta yapcak bişey varmıCalais Duisburg arası popüler orası yenilendikten sonra patlama yaşandı o yolda gidip gelenlerde öncesinde alp dağlarında yığılma oluyordu
yok malesef bendede baya düşüyor çok kalabalıkfps çok düşüyor kalabalıkta yapcak bişey varmı
Bütün herşeyi patates pc ayarlarına çekmen gerek bende öyle yapıyorumfps çok düşüyor kalabalıkta yapcak bişey varmı
Hocam oyunun optimizasyonu ilemi alakalı yoksa acaba sistemler mi kaldırmıyor kalabalığıBütün herşeyi patates pc ayarlarına çekmen gerek bende öyle yapıyorum