Arama sonuçları: *

1. l_umursamaz_l

Büyük AMAZON Rezilliği!

o zaman geçmiş olsun bi bardak soğuk suyunuzu için bundan sonrada gelen kargoları kontrol edip teslim alırsınız
  2. l_umursamaz_l

Büyük AMAZON Rezilliği!

kargocu nasıl çalıyor anlamadım. kutu açılmamış. ayrıca amazonun kendi bantı yok mu. o bantı söktüğün anda belli olur. kargocuyu hemen hırsız yaptınız. adamlar 3 kuruş maaşa çalışıyor. amazondan kamera kaydını isteyeceksin. he baktın kamera kaydı varsa bi bardak su iç. ya da senaryo mu yazdın...
  3. l_umursamaz_l

Korece R/L nasıl okunur?

KORECEDE R HARFİ YOKTUR. BİLGİN OLSUN
  4. l_umursamaz_l

10.500 TL - DA YENİ FİYAT PERFORMANS (?) KASA

almayacak arkadaşlar youtubeden takip etsin sistem çıkınca buraya mesaj atsın lütfen bekliyorum
  5. l_umursamaz_l

Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

ONLARIN ERDOĞANI YOK :) ( 3 ÇOCUK )
  6. l_umursamaz_l

Donanım Arşivi Yeni Sistem Ne Zaman?

bugün 6da çıkacak sistemin içinde işlemci tarafında i3 12100f ekran kartı tarafında rx 6600xt olacak fiyat 12-13k bandında olacak olup incehasap.com üzerinden satışa açılacaktır
  7. l_umursamaz_l

AKARYAKITA OKKALI ZAM! KONTAK KAPATTIRIR

30 lirayken aklınız neredeydi. temmuz ayında asgari ücret 11-12k olsa gayet de iyi fiyat
  8. l_umursamaz_l

Yardım hepsijet ne berbat kargo

aynen öyle bu firmaların üstüne tanımam hepsijet adamdır kaç yıldır var adamlar. ty e......pres gibi rezil kepaze bir sirket değil
  9. l_umursamaz_l

Donanım Arşivi yeni sistem ?????

tahminim 25000tl-3000tl arası olur dolar 23 tl bu fiyatın aşağısını çıkarması imkansız
  10. l_umursamaz_l

Ana Konu İNCE HESAP SEMPİTERNAL YENİ SİSTEM - 11.599₺

GENCER GAMİNGİN SİTESİ İYİ BENCE ÇÖKME VS. OLMUYOR BİRLİKTE DEVAM ETMELERİ DAHA HAYIRLI OLACAKTIR
  11. l_umursamaz_l

Dolar euro artışı etkisi

DONANIM ARŞİVİNİN ATTIĞI LAPTOPLAR İYİYDİ BİTMEDİYSE DEĞERLENDİREBİLİRSİN
  12. l_umursamaz_l

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

hayır aynı bankadan aynı bankaya 5 dakika da düşüyor. hangi yüzyılda yaşıyoruz. farklı banka varsa o başka tabii
  13. l_umursamaz_l

teşekkürler hocam ama yardımcı olan yok maalesef
  14. l_umursamaz_l

bana diyor ki havaleler bizim hesaba 2 saat sonra düşüyor bunu kabul edemeyiz. madem öyle bu seçeneği başta kapatsaydınız diyorum cevap yok.
  15. l_umursamaz_l

DOSTUM SAAT 19.00 DA ÖYLE YAZMIYORDU İŞTE. ŞUAN YAPTILAR ONU
  16. l_umursamaz_l

ŞUAN HAVALE SEÇENEĞİNİ KAPATMIŞLAR. AKLINIZA ŞİMDİ Mİ GELDİ. YAZIKLAR OLSUN BİZİ MAĞDUR ETTİNİZ YAZIKLAR OLSUN
  17. l_umursamaz_l

hayır ben ödeme yapmaya razıydım arkadaşlar havale ile ödemeyi yasaklamışlar. ama ödeme kısmında havale açıktı ben stok bitmesin diye hızlı olmak maksadıyla havale ile satın aldım. bilseydim kredi kartıyla alırdım 1675529499 bu konunun başta söylenmesi gerekmiyor muydu? ödeme kısmında havale...
  18. l_umursamaz_l

acemi firma sanırım bana diyorlarki 20.00da 100 tane daha stok açılacak o zaman alırsınız. şaka gibi
  19. l_umursamaz_l

Sağolasın hocam senlik sıkıntı yok ama arkadaşlar havale ile alınan siparişleri tek tek iptal etti. neymiş yoğunluk olduğundan havaleyi açık unutmuşlar. bunun cezasını da bize kestiler. çok büyük ayıp ettiler. beni büyük mağdur ettiler.
  20. l_umursamaz_l

Ana Konu Donanım Arşivi İlk İş Birliğine Özel DA-C! Sistemini Sizlere Hediye Ediyoruz 🔥

Hocam bunu baştan o seçeneği kapatmanız gerekmiyor mu. bizim neden duygularımızla oynuyorsunuz. ayıptır. siteye ilk girdim aldım. ben şimdi bir daha alamazsam ne yapacağım? şuan hala stok varken yardımcı olun lütfen. bunu başta söylemeniz lazımdı. burada benim neden siparişimi iptal ediyorsunuz
Top Bottom