ConquerorXIV
80+ Gold
bu çalan şahıs kimse elinde amazonun koli bandı falan var herhalde ki kargoyu değiştirebilmişhocam az önce şubeden döndüm zaten
bu çalan şahıs kimse elinde amazonun koli bandı falan var herhalde ki kargoyu değiştirebilmişhocam az önce şubeden döndüm zaten
valla basalım hocam bana yardım etmiyorlarHocam en son forumca toplanıp mng şubesini basıcaz bu nasıl iş ya
göstermedilerİyice arapsaçına dönmüş olay kargo şubesinde kargonun geldiği günün kayıtları yok muymuş
Kargo şubesi eline resmi kurumlardan belge gelmediği sürece bu tarz bilgi paylaşımı yapmıyor hocam, o yüzden kargoyu alırken kontrol edip aksi durumlarda tutanak tutup almamak gerekiyor yoksa bu şekilde uğraşır durursunuz sorumluluk kabul etmiyorlar ki haklılık payları var suistimale açık bir durum yanlıs kargo geldi diyip yada calındı diyip kullanmaya çalışanlar olmustur olacaktır.İyice arapsaçına dönmüş olay kargo şubesinde kargonun geldiği günün kayıtları yok muymuş
Hocam, doğru söylüyorsunuz; ancak kargocular bazen herhangi bir bilgi bile istemeden kargoyu bırakıp gidiyorlar.Kargo şubesi eline resmi kurumlardan belge gelmediği sürece bu tarz bilgi paylaşımı yapmıyor hocam, o yüzden kargoyu alırken kontrol edip aksi durumlarda tutanak tutup almamak gerekiyor yoksa bu şekilde uğraşır durursunuz sorumluluk kabul etmiyorlar ki haklılık payları var suistimale açık bir durum yanlıs kargo geldi diyip yada calındı diyip kullanmaya çalışanlar olmustur olacaktır.
o zaman geçmiş olsun bi bardak soğuk suyunuzu için bundan sonrada gelen kargoları kontrol edip teslim alırsınızolay neyse olduğu gibi yazdım. bana gelen paket açılmamıştı, üzerindeki etikette doğruydu ama Amazon'da 3. kere baktı kamera kayıtlarına biz doğru ürünü gönderdik diyorlar.
Kargosu çalınan insanlar olmuştur olacaktırda mağdur olanlara ne olucakKargo şubesi eline resmi kurumlardan belge gelmediği sürece bu tarz bilgi paylaşımı yapmıyor hocam, o yüzden kargoyu alırken kontrol edip aksi durumlarda tutanak tutup almamak gerekiyor yoksa bu şekilde uğraşır durursunuz sorumluluk kabul etmiyorlar ki haklılık payları var suistimale açık bir durum yanlıs kargo geldi diyip yada calındı diyip kullanmaya çalışanlar olmustur olacaktır.
hocam sitelerinden başvurmayı denediğimde sürekli ana sayfaya atıyor başvuramıyorumtazmin başvurusu yaptınız mı hocam
"7 ) E-ticaret platformlarından yapılan gönderilerde, Kargo alıcısı, tazmin talebi için Gönderici ile irtibata geçmelidir. Kargo şirketi, e-ticaret platformlarının gönderilerine ilişkin alıcılara tazminat ödemesi yapmamaktadır."tazmin başvurusu yaptınız mı hocam
Amazon bu saatten sonra MNG ile çalışmaz benden söylemesiAlıntıyı görüntüle
Dostlar az önce her şey ortaya çıktı. Amazon haklıymış onlar gönderim yapmış. MNG tarafında 250 adet kargo çift etiket hatasıyla karışmış yani A kişinin kargosunu B kişisine, B kişisinin kargosu A kişisine göndermişler. Bunlardan biride benimki yani birine benim laptop gitmiş. MNG tüm sorumluluğu kabul etti ve haftaya pazartesiye kadar beklememizi söylediler. Sorun şu tüm bu 250 kargonun listesi zaten çok önceden belliymiş ve Amazon gerekli işlemleri başlatmış ulan o zaman niye beni yoruyorsunuz??! Niye "Kargonuz çalınmış, yok biz para iadesi yapamayız" diyorsunuz. MNG'deki çalışanlar çok şaşırdı bunları anlatınca. Sonuç olarak param gelecek sorun yok ama ne zaman belli değil.