aynen öyle bu firmaların üstüne tanımam hepsijet adamdır kaç yıldır var adamlar. ty e......pres gibi rezil kepaze bir sirket değilAldığım en hizmetler Hepsijet ve Kolay gelsin. Bu iki firmada hata yapma lüksüne sahip, Kargoları robotlarla bile dağıtsalar hava koşulları veya trafik kazaları gibi dünyanın bir düzeni var. Böyle aksaklıklar olabilir, sırf gün boyunca getirmedi diye berbat olmuyor. Eğer arayan ve ulaşan yoksa siz iletişime geçin.
Katılıyorum en iyi hizmet veren ve hızlı olan hepsijettir...Aldığım en hizmetler Hepsijet ve Kolay gelsin. Bu iki firmada hata yapma lüksüne sahip, Kargoları robotlarla bile dağıtsalar hava koşulları veya trafik kazaları gibi dünyanın bir düzeni var. Böyle aksaklıklar olabilir, sırf gün boyunca getirmedi diye berbat olmuyor. Eğer arayan ve ulaşan yoksa siz iletişime geçin.
hava miss gibiydi hocam kaza olayını bilemem bence öyleAldığım en hizmetler Hepsijet ve Kolay gelsin. Bu iki firmada hata yapma lüksüne sahip, Kargoları robotlarla bile dağıtsalar hava koşulları veya trafik kazaları gibi dünyanın bir düzeni var. Böyle aksaklıklar olabilir, sırf gün boyunca getirmedi diye berbat olmuyor. Eğer arayan ve ulaşan yoksa siz iletişime geçin.
ptt berbat zaten ona lafım yokAlıntıyı görüntüleBurada en berbatı ptt'dir başka bir şey demiyorum kırmızıların hepsi aynı yer. gidip elden alsam 10kmde olan malzeme ayın 25inden beri bekliyor daha teslim edilecek. Dağıtıcıya verildi diyor verildiğini falan da düşünmüyorum
bende İzmir bayraklı hocamBölgeden bölgeye değişir, izmirdeyim konak'da yaşıyorum burada gayet iyi.
Bayraklı'da kötü çalışıyor olabilir benim arkadaş da şikayetçi ama konakda gayet iyi.bende İzmir bayraklı hocam
Valla hocam dünde dağıtımdaydı sözde akşam oldu eve geldik bulamadık diye mesaj geldi başka iş gününne kaldı tamamen rezaletlerAldığım en hizmetler Hepsijet ve Kolay gelsin. Bu iki firmada hata yapma lüksüne sahip, Kargoları robotlarla bile dağıtsalar hava koşulları veya trafik kazaları gibi dünyanın bir düzeni var. Böyle aksaklıklar olabilir, sırf gün boyunca getirmedi diye berbat olmuyor. Eğer arayan ve ulaşan yoksa siz iletişime geçin.