BalYiyenZürafa
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
iade yapılmayacak dediEvet arayıp sor şuan değişmiş olabilir durumlar
iade yapılmayacak dediEvet arayıp sor şuan değişmiş olabilir durumlar
olay neyse olduğu gibi yazdım. bana gelen paket açılmamıştı, üzerindeki etikette doğruydu ama Amazon'da 3. kere baktı kamera kayıtlarına biz doğru ürünü gönderdik diyorlar.kargocu nasıl çalıyor anlamadım. kutu açılmamış. ayrıca amazonun kendi bantı yok mu. o bantı söktüğün anda belli olur. kargocuyu hemen hırsız yaptınız. adamlar 3 kuruş maaşa çalışıyor. amazondan kamera kaydını isteyeceksin. he baktın kamera kaydı varsa bi bardak su iç. ya da senaryo mu yazdın bu hepsini anlayamadım
Yani gidip kargo firmasından o belgeyi alman lazımiade yapılmayacak dedi
evet lakin adamlar vermiyorlar oysa Amazon'un dediğine göre eğer belge alırsam bana paramı verecekler onlar MNG ile görüşmeye başlayacaklar yani zaten olması gerekende bu ama şubedeki müdür bunu kabul etmediYani gidip kargo firmasından o belgeyi alman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün gittin mi?
Bilgisayar iade alındı görünüyor usta.BİLDİĞİNİZ GİBİ GEÇEN GÜNLERDE BANA GELEN 2 PAKET ÇAYI VE KUTUYU AMOZAN'A GERİ GÖNDERDİM. BUGÜN OLAN OLAN ŞEYE BAKINAlıntıyı görüntüle
AYNI GÜN ALDIĞIM ÇAYLARDAN BİRİNİ İADE TALEBİ OLUŞTURMADIM HALDE İADE OLARAK GEÇİP PARA GÖNDERMİŞLER.Alıntıyı görüntüle
Vermeme sebepleri ne ?evet lakin adamlar vermiyorlar oysa Amazon'un dediğine göre eğer belge alırsam bana paramı verecekler onlar MNG ile görüşmeye başlayacaklar yani zaten olması gerekende bu ama şubedeki müdür bunu kabul etmedi
paket alındığı gün sadece verilebilirmiş sözde. müdür kendinden o paranın çıkacağını düşünüyor.Vermeme sebepleri ne ?
sadece görünüyor işteBilgisayar iade alındı görünüyor usta.
Paket alındığı gün amazonla iletişimdeydin sorunun onlardan kaynaklı olduğunu sandın bilsen zaten ilk alırdın dava edeceğini söyleseydinpaket alındığı gün sadece verilebilirmiş sözde. müdür kendinden o paranın çıkacağını düşünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece görünüyor işte
ben ilk 13 temmuz günü aradığımda çayları bile istemediler o derece de umursamazlardı ve bana hiçbir şey söylemediler şunu yap diyePaket alındığı gün amazonla iletişimdeydin sorunun onlardan kaynaklı olduğunu sandın bilsen zaten ilk alırdın dava edeceğini söyleseydin
hocam az önce şubeden döndüm zatenyerinde olsam çoktan basmıştım o mng kargo şubesini