Arama sonuçları: *

1. E

Oyun arkadaşı arıyorum

Yaş 22 GTA 5 Valorant ve bu tarz oyunları oynıycak arkadaş arıyorum dc var
  2. E

Suriyeli kadınla evlenmek

Sevgili yapamayan mı? En güzel sevgililer senin olsun can kardeşim ❤️ 1699300113 Bana mı cevap olarak yazdın dostum? Yukarıdakileri okumadın heralde. Kimsenin kimseyi köle gibi aldığı yok. Yalvarırım okuduğunuzu anlayın. Cahil sülalenle herkesi bir tutma.
  3. E

Simdi yazacağım çok şey var ama gerek yok kanka. İnsanlar istediği gibi düşünebilir. Umrunda değil açıkçası çokta (?!=%&#₺#_₺)
  4. E

Yukarıda yazdığım gibi önemli olan gönüllerin bir olması 🥲
  5. E

Rahatsız olmaya devam et bana da cevap yazma :)
  6. E

Seni niye bu kadar alakadar ediyor? Hoşuna gitmediyse cevap yazmazsın?
  7. E

Ya atmayın şu adamı gülmekten yoruldum jskskdkfkf
  8. E

Tabi saygı duyuyorum kankam. Din ile insan kandıran çok insan gördük bu ülkede (!)
  9. E

Hayır burda ülkemde yaşıyacağım. Beğenmiyorsan sınır kapısından gidebilirsin Lafın gelişi söyledim agam 😂😂
  10. E

Bu akıl yapısıyla devam edersen mutlu olmayı bekleme kardeşim. Benim açtığım konuda pahalı diye düğün yapmıycağım sonucuna mı vardın? Gerçekten bazen çok komiğime gidiyor okuduğunu anlamayan insanlar. Teşekkür ederim
  11. E

Allah nasip ederse niye yapmayalım kanka bereketiyle geliyor zaten onlar :))
  12. E

Kanka ben sırf ucuz yollu olduğu için evlenmek istiyorum diye bişey söylemedim söylemem de. Sonuçta iki gönül bir oldu mu samanlık seyran derler. Bu durumda benim hiç düğün yapmıycam anlamına da gelmiyor. Sadece eşlerine çok bağlı olduklarını bikaç tanıdığımdan duymuştum..
  13. E

Ben ne zaman dışarı çıksam görüyorum dikkatli bakmıyorum ama illa karşına denk geliyor kanka :()
  14. E

Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin 1699207996 Giderken seni de götürürüm biraz gezmiş olursun 😅😅😂
  15. E

Niye kahkaha atıyorsunuz agalar kötü bişey mi sordum 😅😅
  16. E

Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe...
  17. E

Bilgisayarım 2 defa yeniden başladı.

WattMan 😟
  18. E

Oyun satan platformlar güvenilir mi

Ben bi platformda ac unityi 55 tl gördüm bu tür yerlerden oyun alınır mı alınırsa pcye virüs falan bulaşır mı
  19. E

RX7600 WattMan hatası

Hocam bu wattman denen illetin kesin bi çözümü yok maalesef. Kimisi PSU'dan kaynaklı diyor kimisi ekran kartının kendi kronik sorunu diyor kimisi başka bişey. Valla RX6650 XT kullanıyorum elimde olsa nvidia 2060-1660s ile değiştirdim..
  20. E

3000 tl param var hangi monitörü ala birilim

Hocam gamebooster çok önermiyorlar 600 700 tl daha artırıp asus alınabilir.
Top Bottom