Suriyeli kadınla evlenmek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
143
Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)

Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
senide yollayacağız

Bu ister suri ister başka yerli olsun karakterine bağlı, ama patlak olma ihtimali ve sadıklık konusu şüpheli benim gözümde. Patlak çıkarsa sonra normal biriyle evlenmedin diye kahrolmayasın. :ROFLMAO:
Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senide yollayacağız
Giderken seni de götürürüm biraz gezmiş olursun 😅😅😂

Olm ben bu zamana kadar hiç genç suriyeli kız görmedim la gören var mı ? 20-22 yaşlarında falan.

Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Biliyorum sana kalmış kardo öyle düğün müğün yapmayıp farklı ülkenin tatlarını denemek istersen evlen. İyi olanlar elbet var ama onların aile karı & koca işleri sıkıntılı olduğu için emin olamaz insan ister istemez.

senide :)

Ekler

• FXkCqVHWAAIUqe1.jpg
    FXkCqVHWAAIUqe1.jpg
    132.3 KB · Hit: 87
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112