Neler Yeni

Suriyeli kadınla evlenmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
senide yollayacağız

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ister suri ister başka yerli olsun karakterine bağlı, ama patlak olma ihtimali ve sadıklık konusu şüpheli benim gözümde. Patlak çıkarsa sonra normal biriyle evlenmedin diye kahrolmayasın. :ROFLMAO:
Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Mesaj otomatik birleştirildi:

senide yollayacağız
Giderken seni de götürürüm biraz gezmiş olursun 😅😅😂

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Olm ben bu zamana kadar hiç genç suriyeli kız görmedim la gören var mı ? 20-22 yaşlarında falan.

Kara*

80+ Silver
Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Biliyorum sana kalmış kardo öyle düğün müğün yapmayıp farklı ülkenin tatlarını denemek istersen evlen. İyi olanlar elbet var ama onların aile karı & koca işleri sıkıntılı olduğu için emin olamaz insan ister istemez.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
senide :)

Ekler

• FXkCqVHWAAIUqe1.jpg
    FXkCqVHWAAIUqe1.jpg
    132.3 KB · Hit: 77
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri