hocam bi ram mhz değerlerini kontrol ediniz BIOS üzerinden işlemci 3200mhz desteklediği için belki ondan dolayı veriyor olabilirHayır
Sapphire RX7600 pulse
R5 5500
Deepcool pk550d 550w 80+
asrock b450m hdv r4.0
crucical 2666mhz 2x8 ram
2666mhzye ayarlı hocamhocam bi ram mhz değerlerini kontrol ediniz BIOS üzerinden işlemci 3200mhz desteklediği için belki ondan dolayı veriyor olabilir
wattman dediğiniz performansınız eskisi gibi yüklendi gibi birşeyse, evet verdiwattman uyarısı verdimi hocam?
Driver kurdunuz mu? Eski driver'i sildikten sonra mı kurdunuz? MHz ve frekans değerleriyle oynadınız mı? Bunlar çok önemli.wattman dediğiniz performansınız eskisi gibi yüklendi gibi birşeyse, evet verdi
hatalardan sonra saat hızını -100 yaptım şuanlık sıkıntı yok gibi. Evet kurdum wattman yerkende oynamamıştım frekanslarlaDriver kurdunuz mu? Eski driver'i sildikten sonra mı kurdunuz? MHz ve frekans değerleriyle oynadınız mı? Bunlar çok önemli.
Bende de 6750XT kart var. İlk elime ulaştığında driver eski ayarlara geri döndü bildirimi aldım. 3 gün sonra bir güncelleme geldi 2 aydır 1 kere bile hata almadım. güncel driverda bir sıkıntı olabilir.wattman dediğiniz performansınız eskisi gibi yüklendi gibi birşeyse, evet verdi