Neler Yeni

Suriyeli kadınla evlenmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Biliyorum sana kalmış kardo öyle düğün müğün yapmayıp farklı ülkenin tatlarını denemek istersen evlen. İyi olanlar elbet var ama onların aile karı & koca işleri sıkıntılı olduğu için emin olamaz insan ister istemez.
Kanka ben sırf ucuz yollu olduğu için evlenmek istiyorum diye bişey söylemedim söylemem de. Sonuçta iki gönül bir oldu mu samanlık seyran derler. Bu durumda benim hiç düğün yapmıycam anlamına da gelmiyor. Sadece eşlerine çok bağlı olduklarını bikaç tanıdığımdan duymuştum..

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
@cancelenter Kıymetli hocam bal hocam adnan pardon can hocam siz çok iyi bilirsiniz bi el atın.
oıprwesıhgpwerıfhpwersoıpfoıhpwerszfoıhpawersfıhpawes Haklısın Bu Arada Bu Adamın Suriyeli Mevzusu Bitmiyor Bi Bakarsın Yarın Evlenmiş Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Allah herkese nasibine göre verir. İnsan kendini temiz tutarsa Rabbim ona öyle nasip eder. Onlarda böyle bir şey yaşanma imkanı imkansız gibi bişey çünkü her milletin de iyisi var kötüsü var. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Giderken seni de götürürüm biraz gezmiş olursun 😅😅😂
Kanka Her Biri 8-9 Çocuk Yapıyor Bunlaardda Normal :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
oıprwesıhgpwerıfhpwersoıpfoıhpwerszfoıhpawersfıhpawes Haklısın Bu Arada Bu Adamın Suriyeli Mevzusu Bitmiyor Bi Bakarsın Yarın Evlenmiş Olur

Kanka Her Biri 8-9 Çocuk Yapıyor Bunlaardda Normal :D
Allah nasip ederse niye yapmayalım kanka bereketiyle geliyor zaten onlar :))

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Aynen Kanka Sen Daha Pahalı Diye Türk Kızlarıyla Evlenmek İstemiyon Ama 10-15 Çocuğa Bakarım Diyon Kanka Dini Kenara Bırakıp Gerçekliğe Odaklanman Lazım Sen 10 Çocuk Yapınca Allah Banka Hesabına Sana Para Transfer Etmicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Aynen Kanka Sen Daha Pahalı Diye Türk Kızlarıyla Evlenmek İstemiyon Ama 10-15 Çocuğa Bakarım Diyon Kanka Dini Kenara Bırakıp Gerçekliğe Odaklanman Lazım Sen 10 Çocuk Yapınca Allah Banka Hesabına Sana Para Transfer Etmicek
Bu akıl yapısıyla devam edersen mutlu olmayı bekleme kardeşim. Benim açtığım konuda pahalı diye düğün yapmıycağım sonucuna mı vardın? Gerçekten bazen çok komiğime gidiyor okuduğunu anlamayan insanlar. Teşekkür ederim

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam evlenince Suriye'de yaşayacaksınız değil mi öyleyse Allah mesut etsin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
uwu
hocam 2 çocuk yeter ama illa futbol takımı mı kuracan düşünsene 11 ten senden hepsi erkek olsa
11x11=121x11=1331 70 yaşlarına geldiğinde 1331 adet nur topu gibi torunlarınız oluyor (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Hocam evlenince Suriye'de yaşayacaksınız değil mi öyleyse Allah mesut etsin.
Hayır burda ülkemde yaşıyacağım. Beğenmiyorsan sınır kapısından gidebilirsin
hocam 2 çocuk yeter ama illa futbol takımı mı kuracan düşünsene 11 ten senden hepsi erkek olsa
11x11=121x11=1331 70 yaşlarına geldiğinde 1331 adet nur topu gibi torunlarınız oluyor (!)
Lafın gelişi söyledim agam 😂😂

Kara*

80+ Silver
Kanka ben sırf ucuz yollu olduğu için evlenmek istiyorum diye bişey söylemedim söylemem de. Sonuçta iki gönül bir oldu mu samanlık seyran derler. Bu durumda benim hiç düğün yapmıycam anlamına da gelmiyor. Sadece eşlerine çok bağlı olduklarını bikaç tanıdığımdan duymuştum..
Sana bağlı bu dediğim gibi karakterini huylarını okursun istediğin kişiyle uyuşuyorsan denersin nereli olduğu önemsiz. Sadece benim gördüklerim dinin arkasında her haltı yapan lavuklar olduğu için ve aile kavramları bazı konularda uymadığı için sevmiyorum pek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Sana bağlı bu dediğim gibi karakterini huylarını okursun istediğin kişiyle uyuşuyorsan denersin nereli olduğu önemsiz. Sadece benim gördüklerim dinin arkasında her haltı yapan lavuklar olduğu için ve aile kavramları bazı konularda uymadığı için sevmiyorum pek.
Tabi saygı duyuyorum kankam. Din ile insan kandıran çok insan gördük bu ülkede (!)

Kara*

80+ Silver
Hocamız usta canım onda şüphe yok genç adam istediğini alır bırakır aasdopasdzxvmsadkl

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayır burda ülkemde yaşıyacağım. Beğenmiyorsan sınır kapısından gidebilirsin

Lafın gelişi söyledim agam 😂😂
1699208943790.png

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım
Bu akıl yapısıyla devam edersen mutlu olmayı bekleme kardeşim. Benim açtığım konuda pahalı diye düğün yapmıycağım sonucuna mı vardın? Gerçekten bazen çok komiğime gidiyor okuduğunu anlamayan insanlar. Teşekkür ederim
Kendin Demişsin Kanka ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,160
Son üye
sukaruırryjhg