Arama sonuçları: *

1. J

Şehir-bölüm önerisi yardım

Yazabilsem yazıcam zaten.. Tutmuyor maalesef ayrıca karsılastırmalı edebiyatta ekstra dil öğrenebiliyorum diye biliyorum onda da ispanyolca veya fransızca düşünüyorum 1722452416 Ben de öyle gördüm herkes beğeniyor ediyor da yabancılık çekmem inşallah
  2. J

Şehir-bölüm önerisi yardım

Selam arkadaslar Bildiginiz gibi tercih dönemi, Dilciyim ve ben ilk sıraya eskisehir osmangazi üniversitesi karsılastırmalı edebiyat yazdım(%30falan tutma oranı var) ikinci sıraya da 29mayıs ingiliz dili edebiyatı yazdım %75 burslu falan olucam ilk sıralara yazdığım için,Amacım bir yıl okuyup...
  3. J

Fars dili ve edebiyatı İmü

haklısın da tutmuyo işte amacım ispanyolcaydı zaten,mezuna kaldım üstüne daha kalmak istemiyorum 1722099204 yazdım bir iki bölüm ama tutma ihtimali baya düşük
  4. J

Ben meraklı bi insanım tarihi falan severim ama kitap okumanın biraz alışkanlık olduğunu düşünüyorum o da bende yok,bilgi edindim fars dilinde hazırlık falan yokmuş akademisyenleri de kaliteli gibi duruyor sizce yapamaz mıyım 1722095307 Ayrıca hedefim farscadan bir şey olmak değil,güzel bi...
  5. J

Çin Dili ve Edebiyatı okunur mu?

Dostum biraz geç yazıyorum ama ben de dil öğrencisiyim ve çince/japonca/korece inanılmaz önü açık diller bunlar,tercümanlıkla edebiyatın farkı şu,edebiyattq kökenleri etkilendiği yerleri eserleri falan da inceliyolar yani tarihi de var biraz o yüzden daha zor. Çince bölümü baya zor diye...
  6. J

Selam arkadaslar istanbul medeniyet üniversitesinde okuyan bi arkadaş var mıdır acaba? Veya diller hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bi yol göstersin,Medeniyet üniversitesi istanbulda güzel bi kampüse ve eğitime sahip dil açısından diye biliyorum. Fars dili ve edebiyatı bölümü bu yıl...
  7. J

Eski kız arkadasımdan ayrı kalmak bana zarar vermeye başladı

Eyvallah hocam deneyeceğim hepsini teşekkürler.
  8. J

Deneyeceğim teşekkürler. onun dışında yapmalısın dediğiniz bir şey var mıdır? Stalklamayı bırakmalı mıyım?
  9. J

Psikolojik desteği ben de düşündüm fakat aşırı pahalı,yani seans başı 1k öğrenci biri için gerçekten çok zor. Bana önerebileceğiniz bir şey var mıdır başka? Stalklamayı bırakmayı denedim zamanında cidden başarılı da oldum ama bu bağımlılık oldu benim için hani bırakamıyorum bakmayı gerçekten...
  10. J

Kız başlı başına bi sorun zaten,yani birçok şey yaptı yapmaması gereken fakat salamıyorum ve kendime odaklanamıyorum. iki ay yazmadım etmedim kendim ayrılmıştım zaten hatta çok aklıma da gelmedi ama yani artık mental olarak yoruldum neden bilmiyorum ailevi sıkıntılarım da var ve ona ihtiyaç...
  11. J

abi inan bana umurumda değil geri dönmesin ve evet ilişki çok ince bi dalın üstünde kurulu gibi,o söylediğin "ders vermek için" olayı bile mutlu ediyo beni çünkü ben bu kızı seviyorum umarım biriyle değildir de canımı sıkmak için yapıyodur 1722017021 Ve bizim ilişkimiz hep bitmeye meyilliydi...
  12. J

7600x 4060Ti 750 psu yeter mi

bilmiyorum markayı ama sertifikalıysa problem olacağını düşünmüyorum.
  13. J

Selam arkadaşlar benim bir buçuk yıllık bir ilişkim oldu, yani bir buçuk yıl diyorum ama ayrı kaldığımız zamanları çıkarırsak yedi sekiz ay falan. her hafta ayrılıp barışıyorduk. büyük iki ay ayrılıklarımız oldu aramıza insan bile girdi.Yani o yaptı bunu en büyük geri dönüşü olmayan olayı o...
  14. J

7600x 4060Ti 750 psu yeter mi

650w bile yeter o sisteme
  15. J

TAVSİYEEEE LÜTFEN ARTIK

Arkadaslar öncelikle bu konu bilgisayar vesaire bilgisi almak için oluşturulmadı. Üniversite seçeceğim durmadan konu açıyorum konuyu eğitim vesaire yapıp ama kimse yazmıyor. 29Mayıs üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı %50 düşünüyorum ne kadar istemesem de zorunda gibiyim eğer istanbul...
  16. J

Özel Okul ve tavsiye

Selam arkadaslar Ben 29 mayıs ingiliz dili edebiyatı %50 Yeditepe İngilizce öğretmenliği %50 Mef ingilizce öğretmenliği %50 bunlar arasında kaldım veya gidip İstanbul ünivetsitesinde fars dili veya eski yunan dili okuyacağım ama özeller daha çok ilgimi çekiyo şu an. Mezuna bırakamam zaten mezuna...
  17. J

Özel Üniversite için tavsiye

Selam arkadaslar Ben 29 mayıs ingiliz dili edebiyatı %50 Yeditepe İngilizce öğretmenliği %50 Mef ingilizce öğretmenliği %50 bunlar arasında kaldım veya gidip İstanbul ünivetsitesinde fars dili veya eski yunan dili okuyacağım ama özeller daha çok ilgimi çekiyo şu an. Mezuna bırakamam zaten mezuna...
  18. J

İşlemcim yanıyor yardım lütfen

Aynı durumu yaşadım,farklı sogutucu bile denedim bilgisayarı actıgım gibi 95 derece calısıyordu i7 10700kydı benim işlemcim de. Sonra bi bildirim geldi biostan sogutucu bildirimi tarzı bi şeydi evet dedik her sey düzeldi nasıl olduysa. İki saat ugrastık her seyi taktık cıkardık denedik ettik...
  19. J

İlişki hakkında tavsiyw

eyvallah arkadaslar aramızdaki iliski kullanma salma ilgi bagımlılıgı gibi bi iliski degildi iki taraf icinde saygısızca yasandı ve bitti,İnsanlarla konusamıyorum cünkü üzülür gibi düsünüyorum bu da benim saflıgım. Saldım ama yazmayacağım ve bir gün ilişkiye girersem biriyle ona geri dönme...
  20. J

İlişki hakkında tavsiyw

Olgun bi ilişki yaşamadık zaten hep saçma sapan şeylerden ayrılıp durduk,kendini feminist olarak tanımlayan ben istedigimi yapıcam edicem sen kimsin tarzı bi kızdı,ki istedigim de cluplara falan gitmemesiydi öyle kıyafete vesaire karışmam,insanları kullanmam kendimi de asla kullandırtmam öyle bi...
Top Bottom