internetten aldıysan 14 gün koşulsuz iade hakkın var diye biliyorumVar mı önerebileceğiniz hemen onu sipariş vereyim
internetten aldıysan 14 gün koşulsuz iade hakkın var diye biliyorumVar mı önerebileceğiniz hemen onu sipariş vereyim
Var mı önerebileceğiniz hemen onu sipariş vereyim
Güzelmiş ozaman yazayım ben müşteri hizmetlerine kargoya verilmiş bir problem olur mu ?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
kargoya verildiyse teslim alıp iade etmen gerekir büyük ihtimalle bir de ramleri de cl30 6000mhz seçmeyi unutma alırkenGüzelmiş ozaman yazayım ben müşteri hizmetlerine kargoya verilmiş bir problem olur mu ?
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan sistem önerilerinide bekliyorumkargoya verildiyse teslim alıp iade etmen gerekir büyük ihtimalle bir de ramleri de cl30 6000mhz seçmeyi unutma alırken
rica ederim sorun olursa yazarsın tekrardanTamamdır çok teşekkür ederim tekrardan sistem önerilerinide bekliyorum
bilmiyorum markayı ama sertifikalıysa problem olacağını düşünmüyorum.Psu markası olarak problem dedi de diğer arkadaş
Bu sistemi şu özelleştirmeleri yapıp almanı öneririm:ramleri kesin değiş para varsa ssd ve Power da değişebilirsinShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Öyle düşünürsen internette 1600 liraya 2000W platinium sertifika psu var sence problem olmaz mı?bilmiyorum markayı ama sertifikalıysa problem olacağını düşünmüyorum.