Neler Yeni

Fars dili ve edebiyatı İmü

Jcaesar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
Selam arkadaslar istanbul medeniyet üniversitesinde okuyan bi arkadaş var mıdır acaba?
Veya diller hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bi yol göstersin,Medeniyet üniversitesi istanbulda güzel bi kampüse ve eğitime sahip dil açısından diye biliyorum.
Fars dili ve edebiyatı bölümü bu yıl açılıyormuş çok iyi bi sıralama yapmadım fakat girebileceğimi düşünüyorum 40k bandından alır diyr umuyorum.
Hazılığı vesaire yokmuş ve ben pek kitap vesaire okuyan biri değilim ama kültürlenmek için dil bölümü seçmiştim zaten.
Çok zor ve karmaşık deniliyor hem edebiyatına hem de dilin kendisine,sizce geleceği var mıdır? olanakları neler? tavsiye pls
++Mezuna kalmıştım zaten bi daha kalmayı istemiyorum pek(normalde netlerim çok daha yüksek fakat sınava zehirlenmiş bir şekilde girdiğim için erken çıkmak zorunda kaldım kusmamak için)

Alfha13

80+ Silver
Kitap okumayı sevmiyorsan tüm edebiyat bölümleri işkence gibi gelebilir.

Jcaesar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitap okumayı sevmiyorsan tüm edebiyat bölümleri işkence gibi gelebilir.
Ben meraklı bi insanım tarihi falan severim ama kitap okumanın biraz alışkanlık olduğunu düşünüyorum o da bende yok,bilgi edindim fars dilinde hazırlık falan yokmuş akademisyenleri de kaliteli gibi duruyor sizce yapamaz mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hedefim farscadan bir şey olmak değil,güzel bi eğitim üniversite hayatı ve kültürlenmek istiyorum

Farsça öğrenmek fazla bir işine yaramaz bence İspanyolca falan çok daha işine yarar Farsça öğrenirsen konuşacağın kişi sayısı sınırlı İspanyolca dünyanın en çok konuşulan 2. dili

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ben meraklı bi insanım tarihi falan severim ama kitap okumanın biraz alışkanlık olduğunu düşünüyorum o da bende yok,bilgi edindim fars dilinde hazırlık falan yokmuş akademisyenleri de kaliteli gibi duruyor sizce yapamaz mıyım

Ayrıca hedefim farscadan bir şey olmak değil,güzel bi eğitim üniversite hayatı ve kültürlenmek istiyorum
Amacınız kültür ise bence Arapça okuyun hocam. Arapça kaynaklar derya deniz.

Jcaesar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farsça öğrenmek fazla bir işine yaramaz bence İspanyolca falan çok daha işine yarar Farsça öğrenirsen konuşacağın kişi sayısı sınırlı İspanyolca dünyanın en çok konuşulan 2. dili
haklısın da tutmuyo işte amacım ispanyolcaydı zaten,mezuna kaldım üstüne daha kalmak istemiyorum

Amacınız kültür ise bence Arapça okuyun hocam. Arapça kaynaklar derya deniz.
yazdım bir iki bölüm ama tutma ihtimali baya düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,912
Üyeler
166,449
Son üye
ufuk_t
Top Bottom