Arama sonuçları: *

1. O

Yeni ekran kartı sonrası sistem açılmıyor

Eğer psu kısa devre yaptırıp fanlar ilk başta döner gibi olup sonra duruyorsa evet malasef üzgünüm psu sıkıntılı
  2. O

Gtx 1660S ( Cok Karıştırılan )

Arkadaşlar çok kez görüyorum gtx 1660s iki tür varyasyon var.Birisi GDDR5 diğeri GDDR6 bu iki bellek arasında fps farklı olduğunu gözlemledim ne kadar olduğu kullandığın uygulama olarak değişiyor.Önerim bu ekran kartını alırken daha yeni olarak çıkmış varyasyon olan GDDR6 almanızdır.
  3. O

Kardeşim psu arızalı elinde imkan varsa başka bir psu ile dene sistemin açılacak mı ?
  4. O

1650super çok ısınan bir kartmi

Tam olarak modelini yazarsanız daha iyi olur ?
  5. O

valorant oyarken 53 derece sıcaklık normalmi?

53 gayet güzel bir sıcaklık
  6. O

Yardım RYZEN 5 3600'Ü SOGUTMAM GEREK.

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterair-ma410p-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html Vatandan buldum diye bu linki paylaştım şuan bende kullanıyorum max 70 derece geçmiyor ve voltaj ayarı ile oynamadan kesinlikle öneriyorum
  7. O

Psu bu şekilde bir denermisin çalışacak mı ? psu kablolarının hepsini çıkart denemeden önce
  8. O

Öncellikle doğru yere kabloların takılı olduğuna emin olun daha sonrasında anakart ön panel bağlantılarının doğru yere takılı olduğuna emin olun
  9. O

Güç düğmesine bastınız an herhangi bir fan dönüyor mu ?
  10. O

Kalitesiz PSU ekran kartını yakar mı?

Olabilir öyle bir ihtimal var ama ne kadar mı dersen soru işareti bırakır geçerim kalitesiz psu en çok anakartta zarar veriyor benim daha önce en çok yaşadığım sorunların başındaydı ama ekran kartına zarar verdiğini hiç görmedim duymadım
  11. O

Turkcell'den Turknet'e geçmek

Attan inik eşek binmiş olursunuz
  12. O

1650 süper beni ne kadar götürür?

Ben genelde şöyle hesaplıyorum mesala kart 2018 de çıkmış 2 sene garantisi var 2020 de artık eskiyor çoğu kartlarda bu durum geçerli oluyor
  13. O

Türk Telekom taahhüt bozma?

Bir üst pakette geçebilirsin dilekçe vererek aynı üçret ile
  14. O

Hasarlı ekran kartı kutusu

Abartacak bir şey olduğunu sanmıyorum
  15. O

Ryzen 5 3600 ghz ayarlaması

Ne yapmaya çalıştığını inan hiç anlamış değilim bütün konulara atlayıp bu şekilde gereksiz yorum yapan birisin galiba hakkında bildirim attım umarım bir yönetici görür arkadaşın konusunu alıp dağlara taşlara taşıdın ne kadar bildiği bir arkadaş olduğunu öğrenmiş oldum umarım diğer bu hatanı...
  16. O

Güzel kardeşim konu oradaki yazıyı görmemem değil merak etme senden daha çok tahsilli biriyim lütfen konu dışı şeyler yazma etiket bıraktım için durmadan yazmak zorunda kalıyor hakkında bildirim atıyorum
  17. O

Halen sürdürüyorsun yazık soyutlanman gerek 1606808874 Konu dışı ayrı bir yorum yapılması ne kadar tuhaf evet gözümden kaçtı
  18. O

Sabah sabah sıkıntılımısın arkadaşım konu dışı şeyler yazıp konuyu saptırma bir bildiğin varsa yaz yardımcı ol yoksa uzaklaş ? Ne gıcık tipler var ya Allah yardım etsin hepimize 😡
  19. O

Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ?
  20. O

Tek slot ram mi yoksa çift slot ram mi ?

Şöyle bir şey var ama diyelim mi anakartın 2 slot RAM yuvası var max 32 GB RAM destekliyor 8 GB RAM almak yerine 16 GB RAM al tek slotta kullan ilerde RAM takmak istediğinde diğer slott boş kalsın Tabikide tek slotta 16 gb RAM kullanmak yerine 8*2 daha çok performans veriyor
Top Bottom