Neler Yeni

Türk Telekom taahhüt bozma?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhabalar, şuan Türk telekomun 16mbpslik adsl paketini kullanıyorum Mart ayından beri, paketi aldığımız zaman binada fiber yoktu,
bugün altyapı sorgulama yaptığım zaman alttaki değerleri aldım;

hepsi.jpg

Şuan kullandığımız internet 24 ay taahhütlü, bildiğim kadarıyla 1 yıl üstü taahhütlerde para ödemeksizin cayma hakkımız varmış ama 1 yıl içerisindeki taahhütü ödeme zorunluluğu varmış
Ben bu hakkımı kullanarak sadece dolmayan 1 yılı ödeyip çıkabilir miyim yoksa mecbur dolmayan 24 ayı ödemek zorunda mıyım?

@alpolojix müsaitsen bakar mısın?

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Öncelikle merhabalar, şuan Türk telekomun 16mbpslik adsl paketini kullanıyorum Mart ayından beri, paketi aldığımız zaman binada fiber yoktu,

Alıntıyı görüntüle

Şuan kullandığımız internet 24 ay taahhütlü, bildiğim kadarıyla 1 yıl üstü taahhütlerde para ödemeksizin cayma hakkımız varmış ama 1 yıl içerisindeki taahhütü ödeme zorunluluğu varmış
Ben bu hakkımı kullanarak sadece dolmayan 1 yılı ödeyip çıkabilir miyim yoksa mecbur dolmayan 24 ayı ödemek zorunda mıyım?

Bilmiyorum.
Ama aynı kampanyada mevcut hızını arttırırsan taahhüt etkilenmiyor.
Aynısından hızını arttırıp taahhüt bitince milleniye geçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme

Alıntıyı görüntüle

şuan aynı durumdayız fakat benim 1 seneyi geçti. 1 sene dolduktan sonra ceza ödemeden iptal edeceğimizi nerden biliyorsun ? direk hemen şimdi gece vakti iptal edebilirim ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
TT'yi arayıp altyapını sorgulatın ve eğer bu değerleri veriyorlarsa geçmek isterseniz geçebilirsiniz yine. Ben sormuştum fiber için başvuru yaptım site için eğer olursa diye aradım fiber gelirse geçebilir miyim diye sordum evet dediler. Ara sen de sor istersen.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46

Alıntıyı görüntüle

Bir üst pakette geçebilirsin dilekçe vererek aynı üçret ile

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
TTNET ile benim de başım belada. 24 ay taahhütlü ve şuan 5.mi 6.mı ne aydayız. Tüketici Hakları 52.madde 4.fıkra "(4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez."sına göre istediğim zaman ceza ödemeden çıkabiliyor olmama rağmen, telefonla aradığımda 1010TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Bende dedim "Siz bunu tüketici haklarına göre mi yoksa kafanıza göre mi söylüyorsunuz?" dedim. Lavuk bana "önümdeki sisteme göre söyyylüyorum beyefendiğğğ" dedi. Yarın en yakın Türk Telekom bayiisine gidip aboneliği sonlandıracağım. ;) Zaten oturduğum yer şehir merkezi olmasına rağmen 13mb aldığım yetmediği gibi, bi de bağlantıdır pingtir problemleri çekmekten yoruldum. ;)
şu videonun çok yararı olabilir. Bir bak derim. Tamamen izle.

Top Bottom