Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Hiq or Protein Ocean?

tabii ki hiq iki markayı da kullandım
  2. theAhm3t

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

ben ocean kreatin kullanıyorum bence gayet iyi yada diğer markalardan almadığım için bilmiyorum aradaki farkı
  3. theAhm3t

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

markada ahım şahım creatin için çok fark olmuyor ama hiq çok iyi bir marka, tekrar hiq al
  4. theAhm3t

Lumberjack mi? Kinetix mi?

aradaki farkı belli etmek için öyle dedim?
  5. theAhm3t

IPhone 13 mü S21 ultra mi

ilk çıktığında s21 ultra aldım ve çok beğenmiştim ama herkesin içinde oldugu gibi benim içimde de iphone almak vardı annemin teli yandı ona s21 ultrayı verip iphone 13 aldım. ekran olarak s21 ultra ağlatır, kamera olarak iphone çok daha iyi çekiyor (100x var falan diyecek arkadaşlara bir iki...
  6. theAhm3t

Lumberjack mi? Kinetix mi?

lumberjack= lambo kinetix = şahin
  7. theAhm3t

Geçmeyen göz altı morluğu

ekran süreni azalt hocam
  8. theAhm3t

Kadınlarla Bilgisayarların ortak özellikleri

1733663111 ekstra belirteyim böyle yazmak bana yakışmaz öncelikle kusura bakma kızdığım veyahut sinirlediğim şey artık forumda bu kadar boş konu açılması ve yararlı çok konu açılmaması
  9. theAhm3t

Kadınlarla Bilgisayarların ortak özellikleri

dayı sen ne boş çarsın be, böyle 13 yaş bebeleri banlamak lazım aslında technopat iyi bu konuda
  10. theAhm3t

Erkek olmanın gereklilikleri ve amacı?

bütün saydıklarını boş ver de parasız erkeği annesi bile sevmez, paran var ise bu saydığın bütün dertler gider vesselam
  11. theAhm3t

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

Neden bilindik firmaya değil de comnet gibi daha az adını duyduğunuz markalara yöneliyorsunuz ki. bu işin tekeli türk telekom, artık alt yapınızda port yoksa türk telekomdan başka seçeneğiniz yok çünkü diğer firmalar size alt yapı açma port sağlama gibi işlemleri yapmıyor diyelim alt yapınız var...
  12. theAhm3t

Almanya yolculugumda yasadıklarım ve basıma gelenler

büyük işsizsin
  13. theAhm3t

Bugün bir kızdan zina teklifi aldım reddettim.

kız nasıl bir yoklukta ise neyse numarası varsa değerlendirelim arkadaşlarla
  14. theAhm3t

Türklere döve döve öğretilmesi gereken şeyler

nick e baksana :F:
  15. theAhm3t

Sıkılıyorum agalarrr

olur özelden konuşalım sizle
  16. theAhm3t

Sıkılıyorum agalarrr

nasıl kazandıracaksın hocam
  17. theAhm3t

Tahinli Çörek Yaptım (SS'Lİ)

fena görünüyor, zahmet olmassa yarım tanesini kargola :kekw:
  18. theAhm3t

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

İlk senaryo kadın seni boynuzlamış sana haber veriyor sende ben gönderdim diyip üstüne konacağını düşündü, ikinci senaryo kadın gerçekten senin gönderdiğini sandı ve bunu bilerek sana gönderdi çünkü sen delirip sahipleneceksin oda seni kendine daha fazla bağlamış olacak, üçüncü senaryo kadın...
  19. theAhm3t

Kedim Çatıya Kaçtı Yardım

yaş mama teklif et
  20. theAhm3t

🔥🔥 BİTCOİN 100.000 $'A KOŞUYOR!

altlar çok yıprandı
Top Bottom