sellamoglu
80+
Dahası
13 serisinin ikinci eli hızlı en kötü al sat yaparsın s21ultraya dönersin tekrar hocam bi iphone tadını al merakın kalmasın
ilk çıktığında s21 ultra aldım ve çok beğenmiştim ama herkesin içinde oldugu gibi benim içimde de iphone almak vardı annemin teli yandı ona s21 ultrayı verip iphone 13 aldım. ekran olarak s21 ultra ağlatır, kamera olarak iphone çok daha iyi çekiyor (100x var falan diyecek arkadaşlara bir iki kere dışında hiç kullanmadım), telefondan çok oyun oynayan birisi değilim ama sanırsam s21 oyun konusunda alır, şarj konusunda aralarında çok abartılacak fark görmedim ikisinide günde bir kere şarja taktım, sonuç olarak şu an elimde telefon olmasaydı iphonu seçerdim (bunlar benim deneyimlerim sormak istediğin bir şey olursa yardım ederim)Arkadaşlar merhaba ben arada kaldım hayatım boyunca xiomi kullandım ve dün klozete düşürdüm ve malesefki hayatını kaybetti yeni telefon almayı planlıyorum ama çok arada kaldım hiç iPhone kullanmadım ama çok özeniyorum. Samsung s21 ultra veya s20 ultra alcam ama bir yaninda iPhone 13 istiyor sizinede fikirlerinizi çok merak ediyorum bu 3 telefondan hangisini alayim
iphone 13 alırsan 6-12ay fln kullan hevesin geçerse satman kolay olur değeri çokta düşmez iphoneların öyle bir yanı var ama 2 yıl sonra son sürümünü alıcak 1 yıl kullanıp satman iyi olur hem hevesinde geçer ben şahsen uzun ömürlü olsun diye se 2020 aldım işlemciside iyi hem küçük telefon seviyorum hemde 256gb alsım 7k verdim bu fiyata bu hafıza bu akıcılık ve bu işlemci performansını bulamazsın tabi 13 ü bilmem ben şahsen bir telefona çok para vermenin taraftarı değilimArkadaşlar merhaba ben arada kaldım hayatım boyunca xiomi kullandım ve dün klozete düşürdüm ve malesefki hayatını kaybetti yeni telefon almayı planlıyorum ama çok arada kaldım hiç iPhone kullanmadım ama çok özeniyorum. Samsung s21 ultra veya s20 ultra alcam ama bir yaninda iPhone 13 istiyor sizinede fikirlerinizi çok merak ediyorum bu 3 telefondan hangisini alayim