İphone 13 pro den s21 ultra ya geçilir mi YARDIM

Reaksiyon skoru
99
Elimde 13 pro var yurt dışı 20000 tl den satışa koydum s21 ultra le takas teklifi geldi server kayıtlıymış 14000 e satıyor üstüne 5 6 isticem kabul ederse takas yapmak mantıklımı 8. Aydan sonra kapanmasıyla falan uğraşmak istemiyorum 5 yıldır falan ios kullanıyorum çok değiştirmek istemiyorum aslında ama s21 ultra güzel geldi hemde üstüne para alıcam
Telefondan da çok anlamıyorum güzel bilgili olanlar bi tavsiye verirse sevinirim

Elimde 13 pro var yurt dışı 20000 tl den satışa koydum s21 ultra le takas teklifi geldi server kayıtlıymış 14000 e satıyor üstüne 5 6 isticem kabul ederse takas yapmak mantıklımı 8. Aydan sonra kapanmasıyla falan uğraşmak istemiyorum 5 yıldır falan ios kullanıyorum çok değiştirmek istemiyorum aslında ama s21 ultra güzel geldi hemde üstüne para alıcam
Telefondan da çok anlamıyorum güzel bilgili olanlar bi tavsiye verirse sevinirim
S21 ultra eskidi bence artık

Hocam cihaz seçmiyorum takas yapıcam üstünede nakit alıcam mantıklımı değil mi
Hocam 20k dan satıyorsanız az daha koyup 24 fe bence daha mantıklı s21 serisi eskidi artık yazılım güncellemesi çok önemli

Geçilmez. 5 yıldır İOS kullanıyorsan yadırgarsın. 13 Pro dan sonra da 21 Ultra çok başarılı değil.

21-22 serisi değil de 23 serisi daha iyi olur geçiş olacaktıysa. 21 Ultra güçsüz cihaz 13 proya göre baya güçsüz

Her halükârda mantıksız paraya ihtiyacınız yoksa.

S24 fe öneren olmuş ama fe alınmaz.

O premium hissiyatının çeyreğini almak istiyorsan S24 ultra vs. Al

değmez geçiceksen 23 ve üstüne geç 13 pro güzel cihaz bu arada değiştirmeye gerek yok 1-2 sene daha

Geri