Iphone 13 mü yoksa ıphone 16e mi

arkadaşlar merhaba arasında kaldım kamera benim için önemli faktörlerden ancak islemcide önemli tabi. 0.5x kimileri için çok önemsiz aslında benim içinde evet ama hiç kullanmadığım bir özellikte değil. Arada kaldım
ne yapmalıyım
ıphone 13 34 bintl
ıphone 16 e 41 bin tl

7 bin tl farkla 16 e almak ne kadar mantıklı ? tavsiyeniz nedir
16e mantıklı. 0.5x önemli ama 2x daha önemli bence. Şuan benim cihazda ikisi de var ama 1 kere 0.5 kullanıyorsam 10 kere 2x kullanıyorum.

A18 işlemci zaten A15 den çok daha hızlı ve uzun ömürlü olacak, RAM olarak da arada uçurum var 13 de 4GB 16e de 8GB RAM var. Ek olarak pil konusunda 16e ağır fark atıyor.

Iphone senin için şartsa 16e tercih ederdim sanırım bir tarafta 5. yılına girecek model bir tarafta 2. yılına girecek model ikisi de 60hz zaten 16e'nin performansı da daha iyi bataryası da %20 daha iyi daha güncel duracak bu açıdan bakılırsa 16e tercih edilebilir genel günlük kullanıyosan çok takmıyosan 16e kötü bir tercih değil "Sadece Iphone olacak" diyorsan eğer.

arkadaşlar merhaba arasında kaldım kamera benim için önemli faktörlerden ancak islemcide önemli tabi. 0.5x kimileri için çok önemsiz aslında benim içinde evet ama hiç kullanmadığım bir özellikte değil. Arada kaldım
ne yapmalıyım
ıphone 13 34 bintl
ıphone 16 e 41 bin tl

7 bin tl farkla 16 e almak ne kadar mantıklı ? tavsiyeniz nedir
eğer bütçe sıkıntısı yoksa ip 16 e alınabilir ama ekran 13 ile aynı 13 de arkada 2 kamera var ve özellikleri biraz daha fazla ama dersenki güncelleme desteği uzun sürsün 16e al ama yok önemli değil dersen ise 13 alabilirsin furkan karaca isimli biri var eskiden sdn deydi belki tanırsın o kanalında anlatıyor izlemeni tavsiye ederim
bahsettiğim video linki

16e mantıklı. 0.5x önemli ama 2x daha önemli bence. Şuan benim cihazda ikisi de var ama 1 kere 0.5 kullanıyorsam 10 kere 2x kullanıyorum.

A18 işlemci zaten A15 den çok daha hızlı ve uzun ömürlü olacak, RAM olarak da arada uçurum var 13 de 4GB 16e de 8GB RAM var. Ek olarak pil konusunda 16e ağır fark atıyor.
çok teşekkürler evet mantıklı söylediklerin önemli şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone senin için şartsa 16e tercih ederdim sanırım bir tarafta 5. yılına girecek model bir tarafta 2. yılına girecek model ikisi de 60hz zaten 16e'nin performansı da daha iyi bataryası da %20 daha iyi daha güncel duracak bu açıdan bakılırsa 16e tercih edilebilir genel günlük kullanıyosan çok takmıyosan 16e kötü bir tercih değil "Sadece Iphone olacak" diyorsan eğer.
bence de 16e ye daha yakın gibiyim 7k fiyat farkına değer gibi

yok şuan s 24 üm var zaten ama ıphone 5 ten beri ıphone kullanıyorum dönüp dolaşım döndüğüm yer burası. Aptallık olduğunu da biliyorum çoğu özelliği s24 ün daha iyi 120 hz kameralar güzel vs ama işte öncelik o kullanımdaki aldığım haz rahatlık. Alışmışlık var vazgeçemiyorum özlüyorum. O yüzden dönüş yapacağım. 7 k değer mi diyorsun yani hocam kamerada da fark var mı memnun musun
İphone bir kere kullanınca bırakamıyorsun hocam, sana diğer markalar türlü türlü özellikler sunsalar da iPhone diyorsun maalesef bağımlılık gibi bir şey.

Değer hocam 7k. Tek kamera olduğuna bakma gayet iyi.

İphone bir kere kullanınca bırakamıyorsun hocam, sana diğer markalar türlü türlü özellikler sunsalar da iPhone diyorsun maalesef bağımlılık gibi bir şey.

Değer hocam 7k. Tek kamera olduğuna bakma gayet iyi.
beni anladığına sevindim hocam. sağol görüsün icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri