İphone 13’ten İphone 16e ye geçilir mi?

Merhaba herkese,
Aktif olarak iPhone 13 kullanıyorum. 2025 Aralık ayında garantisi bitti, pil sağlığım 79 ve sarjım bir günü idare etmiyor. Son güncellemeler ile birlikte telefonda kasma vs arttı. Telefonun pilini değiştirmeyi düşünüyordum 4.500₺ fiyat çekti Apple. Sizce eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla 15 bin TL fark ödeyerek 16e geçmek mantıklı mı? Ne gibi eksiklikleri var? Pişman olur muyum?
dinamik ada yok zaten 13 tede yoktu bir fark hissertmezsin magsafe yok onun dışında güzel cihaz alınır üzmez yani

yaşayan bilir powerbank yada sarj adaptörü ile gezmeyi :D

2000 mAh pilli telefonun 3. neslini de ürettiler. Şaka gibi.

Ben de Çin'den Pipo marka bir tablet almıştım, pili iki saat dayanıyordu. %40 şarjı varken kapanıyordu. Bir gün baktım tablet şişmiş, masada yalpalanıyor. Batarya şişmiş. Pilini değiştirdim. Tam kasayı kapatırken ekranı kırdım. Bu da benim travmam. 😅

dinamik ada yok zaten 13 tede yoktu bir fark hissertmezsin magsafe yok onun dışında güzel cihaz alınır üzmez yani
Kasa 13 ile aynı sayılır zaten, kamera hariç sadece aksiyon tuşu ve Type C şarj portu farklı. Ekran birebir 13-14 deki ile aynı. Magsafe de gereksiz bence daha hiç kullanmadım kullanacak olan da kılıf alır 😀

Kasa 13 ile aynı sayılır zaten, kamera hariç sadece aksiyon tuşu ve Type C şarj portu farklı. Ekran birebir 13-14 deki ile aynı. Magsafe de gereksiz bence daha hiç kullanmadım kullanacak olan da kılıf alır 😀
magsafe aşırı faydalı hocam kullanana magsafe kılıflar orijinal hissiyatı ve o mıknatıs gücünü veremiyor

Kesinlikle geçilir. Az bir fiyat farkına 2025 cihazı almak çok mantıklı. iPhone 13'ten geçince arayacağın tek şey geniş açı kamerası olur. Eğer dert değilse al geç. Üstüne para ekleyip iPhone 15 al diyenleri de dinleme, almamak için çok kez çok fazla sebep saydım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,014
Üyeler
189,373
Son üye
Berovben
Geri