%79 pil sağlığı olan cihazı 25K ya satamaz bence.16e en baz alınabilecek iphone şuan. ama değişmeyle alma elindekini sat öyle al
%79 pil sağlığı olan cihazı 25K ya satamaz bence.16e en baz alınabilecek iphone şuan. ama değişmeyle alma elindekini sat öyle al
60 bin tl - 8 bin - 28 bin = 24000 birde adaptör kılıf falan aldım onlarıda ekleyince 28bin ödemiş oldumNasıl oluyor hocam o
dinamik ada yok zaten 13 tede yoktu bir fark hissertmezsin magsafe yok onun dışında güzel cihaz alınır üzmez yaniMerhaba herkese,
Aktif olarak iPhone 13 kullanıyorum. 2025 Aralık ayında garantisi bitti, pil sağlığım 79 ve sarjım bir günü idare etmiyor. Son güncellemeler ile birlikte telefonda kasma vs arttı. Telefonun pilini değiştirmeyi düşünüyordum 4.500₺ fiyat çekti Apple. Sizce eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla 15 bin TL fark ödeyerek 16e geçmek mantıklı mı? Ne gibi eksiklikleri var? Pişman olur muyum?
nerede yaşadığını bağlı. pil dışı temizse satar gibi%79 pil sağlığı olan cihazı 25K ya satamaz bence.
yaşayan bilir powerbank yada sarj adaptörü ile gezmeyi![]()
Kasa 13 ile aynı sayılır zaten, kamera hariç sadece aksiyon tuşu ve Type C şarj portu farklı. Ekran birebir 13-14 deki ile aynı. Magsafe de gereksiz bence daha hiç kullanmadım kullanacak olan da kılıf alırdinamik ada yok zaten 13 tede yoktu bir fark hissertmezsin magsafe yok onun dışında güzel cihaz alınır üzmez yani
magsafe aşırı faydalı hocam kullanana magsafe kılıflar orijinal hissiyatı ve o mıknatıs gücünü veremiyorKasa 13 ile aynı sayılır zaten, kamera hariç sadece aksiyon tuşu ve Type C şarj portu farklı. Ekran birebir 13-14 deki ile aynı. Magsafe de gereksiz bence daha hiç kullanmadım kullanacak olan da kılıf alır![]()
%100 şarj kaç saat ekran süresi veriyor 16e ileyaşayan bilir powerbank yada sarj adaptörü ile gezmeyi![]()